skoljobb.se

Lärare inriktning fritidshem till Linehedsskolan

Ansök nu

Lärare inriktning fritidshem till Linehedsskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Linehedsskolan är en f-3 skola med tre tillhörande fritids. För tillfället är vi i paviljonger och inväntar flytt in i nya tillbyggda och renoverade lokaler. Skolan har ca 220 elever och fullt utbyggt finns det plats för 300 elever. Vi är en interkulturell skola med flera olika nationaliteter och språk. Fritidshemmet på Linehedsskolan har en egen enhetschef som har ansvar för personal, arbetsmiljö och pedagogik.

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare med inriktning fritidshem till Linehedsskolan. Som lärare med inriktning fritidshem är du med och utvecklar skolans pedagogiska verksamhet. Arbetet består av att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån våra styrdokument och verksamhetens mål. Det pedagogiska ansvar som lärare vid fritidshemmet har för att eleverna ska nå målen och utveckla sina förmågor kräver ofta uppfinningsrikedom, kreativitet och flexibilitet. Du har höga förväntningar på eleverna och kan genom att tydliggöra målen för eleverna motivera dem så att de når goda resultat. Arbetet ställer krav på samverkan med övriga kollegor på skolan i en prestigelös anda. I uppdraget krävs god förmåga att analysera barnets behov och förmåga att använda en för eleven och gruppen väl anpassad metodik. Pedagogiska arbeten som pågår ständigt på skolan är språkutvecklande arbetssätt och arbete med normer och värde. Läsåret 19/20 har vi ett arbete med jämställdhet i fokus. På Linehedsskolan står elevhälsoarbetet i fokus och vi arbetar med att utveckla det främjande och förebyggande arbetet. Elevhälsan börjar i klassrummet och vi vill att du bidrar till samarbete, bygga relationer och tillit med elever, medarbetare och föräldrar.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad lärare inriktning fritidshem eller möjligen annan enligt arbetsgivaren lämplig högskoleutbildning som kan komplettera den befintliga kompetensen på vårt fritidshem. Har du erfarenhet av att arbeta med undervisning för flerspråkiga elever är det en merit. Har du dessutom kunskap och erfarenhet av att arbeta med elever i behov av stöd inom neuropsykiatriska området är det en tillgång. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde 1 april 2020 eller senare efter överenskommelse.
Publicerad
2019-12-17
Ansök senast
2020-01-26

Upplysningar

  • Johanna Karlsson, Tillf. Enhetschef
    Telefon: 073-140 94 14
  • Marie Liljenberg, Rektor
    Telefon: 070-685 86 67
  • Milica Larsson Lärarförbundet

Ansökan

Referensnummer
C33951 - 2019

Dela detta jobb

Lärare inriktning fritidshem till Linehedsskolan

Halmstads kommun Barn- och ungdomsförvaltning