skoljobb.se

Lärare inriktning mot fritidshem

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-22

Ansök nu

Lärare inriktning mot fritidshem

Järsnässkolan

Arbetsplatsbeskrivning
Välkommen till oss på Lekeryds skolområde!
Lekeryds skolområde består av två skolor. Lekerydsskolan är en F-åk 6 skola som ligger ca 7 km från Huskvarna. Järsnässkolan är en F-åk 2 skola som ligger ca 1 mil från Lekeryd. På båda skolorna finns det fritidshem. Tjänsten är placerad på Järsnässkolan. Järsnässkolan har ett mycket bra läge med nära till naturen. På Järsnässkolan går det 17 elever och fritidshemmet har ca. 30 barn inskrivna. Enheten har ca 280 elever och 45 personal. Lekerydsskolan är övningsskola fr.o.m. ht 18. Andelen pedagoger med behörighet är hög.

Nu söker vi en lärare inriktning fritidshem. Är du den vi söker?

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta på ett fritidshem för elever i F-åk6. Tillsammans med andra pedagoger arbetar ni med att planera, genomföra och följa upp verksamheten. Utgångspunkten för ert arbete är styrdokumenten både på fritidshemmet och i skolan. Du ingår i ett arbetslag som består av lärare, fritidspedagog och förskollärare. Tillsammans utvecklar ni en stimulerande och lärande verksamhet.

Kompetenskrav
Du är legitimerad lärare och har en examen som lärare inriktning mot fritidshem/fritidspedagogexamen. Gärna med inriktning i något eller flera ämnen. Grundläggande IKT kompetens är ett krav.
Som person är du kommunikativ och har lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är ansvarsfull, lösningsfokuserad, har ett positivt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Du hittar ansökan om belastningsregister här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).

Upplysningar
Ulf Vaim rektor, tfn 036-10 24 25
Kajsa Sjödell bitr. rektor, tfn 036-10 28 03
Helena Sandberg, Lärarförbundet tfn 036- 10 31 10

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Lärare inriktning mot fritidshem

Jönköpings kommun