skoljobb.se

Lärare lågstadiet 100% Lillholmsskolan

Ansök nu

Lärare lågstadiet 100% Lillholmsskolan

 

Lillholm/Ekholmsskolan är en F – 9 skola i Skärholmen med ca 680 elever. Skolorna är belägna i ett område med blandad bebyggelse, med tillgång till mycket fina naturområden inpå knuten och ca 5 minuters promenad från tunnelbanan.

Vi är en skola som tar emot många elever från jordens alla hörn och har så gjort i många år. Skolan har ett kompensatoriskt uppdrag och staden har ett rättvist fördelningssystem vilket innebär att vår skola har mer resurser än andra skolor och dessa försöker vi använda så klokt som möjligt för att ge våra elever de bästa förutsättningarna för framtiden.

Det finns stora nybyggnadsplaner för Lillholmsskolan och när de blir verklighet kommer vi om 2,5 år ha en delvis nybyggd skola med fantastiska lokaler.

Vi söker nu en lärare till lågstadiet årskurs 2 som vill vara med och arbeta för att ge våra elever de bästa förutsättningarna. 

Du ska vara legitimerad lärare årskurs 1 - 3 med en bred ämneskompetens. Du ska ha ett genuint intresse för barn och ungdomar och trivas med att skapa goda och nära relationer med eleverna. Dina kollegor har liksom du ett stort engagemang och fokus på elevernas utveckling, kunskapsmässigt såväl som socialt.

Vill du vara med och göra skillnad i barn och ungdomars liv kan det här vara ett jobb för dig! Vi är en populär skola för eleverna i vårt område.

Till din hjälp i arbetet har du en IPad, en dator, en tjänstemobil, fantastiska kollegor och en stödjande ledning.

Lillholm/Ekholm är en trevlig arbetsplats med högt till tak i stort och smått! Vi erbjuder Friskvårdscheckar.

Läs om oss på lillholmsskolan.stockholm.se

Tillträde 2020-08-12

Varaktighet: tillsvidare

Sista ansökningsdag 2020-04-30

Välkommen med din ansökan!

 

Upplysningar lämnas av rektor Maud Nygren tel. 076 - 12 24 756.

Fackliga företrädare;

Lärarnas Riksförbund Johan Ulfhake tel. 076 – 12 385 33

Lärarförbundet Ninna Nordström tel. 076 -12 385 02

 

 

Dela detta jobb

Lärare lågstadiet 100% Lillholmsskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen