skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.
Arbetsplatsbeskrivning

Fruängens skola är en F-9 skola med 650 elever och cirka 130 anställda. Stadsdelen växer och vi får fler elever. Vi kan erbjuda en fin skolmiljö i renoverade lokaler med god tillgång till digitala verktyg, skolbibliotek och egen restaurang. Vi har hög andel behöriga lärare och ett elevhälsoteam med skolsköterska, kurator och lärare med god specialpedagogisk kompetens.


Läs mer på www.fruangensskola.stockholm.se


Arbetsbeskrivning

Vi söker en lärare till vår lilla grupp på lågstadiet. Du är behörig lärare. Din ämnesbehörighet kan vara inom svenska/SO/ma/NO. Du är ansvarig för planering och genomförande av undervisningen med stöd av specialpedagogen i arbetslaget. Du deltar i  arbetslagets utvecklingsarbete och samverkar med elevhälsoteamet.
 
Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig för årskurs 1-3.

Du är självständig, strukturerad och har god pedagogisk insikt. Du ser möjligheter och har en positiv grundsyn. Specialpedagogisk kompetens är en merit. Du har erfarenhet av arbete med elever med särskilda behov.

Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden. 
Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.
Läs mer på www.pedagogstockholm.se

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-12
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %
Referensnummer    2019/2028

Kontakt    
Maj-Lis Karlsson, biträdande rektor, 076-12 23 739
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Lärare liten undervisningsgrupp åk 1-3 Fruängens skola

Ansök nu

Dela detta jobb