skoljobb.se

Logo

Lärare Lokförare/ trafiksäkerhet i Nässjö

Regioner
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Lärare Lokförare/ trafiksäkerhet i Nässjö

Om oss
Vår vision Ny kunskap för nyfikna är alltid vår strävan. På så sätt skapar vi möjligheter och mötesplatser för dig som vill arbeta och utvecklas mot personliga mål.
Nässjöakademin är en del av Nässjö lärcenter och har utbildningar inom yrkeshögskola samt kurser och utbildningar för företag och organisationer i våra lokaler.
Nässjöakademin har funnits i drygt 20 år och eftersom utbildningarna alltid är anpassade efter behovet på arbetsmarknaden har utbildningarna under årens lopp varierat inom olika yrken, branscher och utbildningsformer. På så sätt erbjuder vi utbildningar som är efterfrågade i arbetslivet och att kursinnehållet alltid är aktuellt och motsvarar den kompetens som behövs just nu.
Våra värdeord
Med drivkraft, kompetens, glädje och hjärta skapar vi förutsättningar för dig att skapa relationer och nätverk i jobbet hos oss
Drivkraft
Vi strävar efter utveckling och att hela tiden bli bättre. Därför är det är viktigt att vi är lyhörda, proaktiva/tar egna initiativ och är öppna för nya idéer samtidigt som vi värnar om det som fungerar.
Kompetens
Vi vill bli anlitade för den kunskap som vi kan erbjuda. Men också för den kompetens och de nätverk som människor kan få genom att utbilda sig hos oss. Därför är det viktigt att vi agerar proffsigt och känner en stolthet över det vi gör och kan. Att vara ärliga, öppna och prestigelösa i samarbeten är självklart för oss.
Glädje
Vi vill att vårt arbete ska sprida positiv energi för de människor vi möter. Vi vill också att det de lär sig hos oss kommer till glädje och skapar nya möjligheter och sammanhang. Därför är det viktigt att vi vågar vara personliga och visar engagemang och intresse.
Hjärta
Vi vill se hela människan och möta människor på deras villkor. Vår tro på människors lika värde är en självklar utgångspunkt för oss på Nässjöakademin. Vi handlar alltid med omtanke för individen och försöker se till de behov varje enskild människa har.

För mer information: https://nassjo.se/barn-och-utbildning/nassjoakademin/utbildningar-och-kurser/yrkeshogskola.html

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av undervisning inom fordonsförarområdet, och trafiksäkerhet. I arbetet ingår också att ta fram kursdokumentation samt att delta i utvecklingen av nya kurser. Hos oss får du en god inskolning i rollen som lärare där vi bland annat ger dig en pedagogisk grundutbildning. Du kommer att tillhöra ett team med olika kompetenser i din roll som lärare och utbildningsledare hos oss.
Under perioder med LIA (praktik) har du mycket kontakt med företag och uppföljning av studenternas lärande ute på företagen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som
- är utbildad lokförare

- har arbetslivserfarenhet och uppfyller Transportstyrelsens hälsokrav för säkerhetstjänst inom järnväg.

- har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift

- har god förmåga att planera och strukturera. Du har ett helhetstänk och skapar utifrån detta genomförbara planer på kort och lång sikt

- bidrar till att organisationen når sina mål och skapar nytta. Du arbetar effektivt och uthålligt för att nå gemensamt uppsatta mål

- har god kommunikationsförmåga som innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt samt är lyhörd, ödmjuk och anpassar din kommunikation till mottagaren

Det är meriterande om du
- har tidigare erfarenheter som instruktionsförare
- kan uttrycka dig väl i tal och skrift på engelska

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Vi förutsätter att du arbetat inom järnvägen och har ett antal år som aktiv lokförare. Vi ser mycket till dina personliga egenskaper och värdesätter ödmjukhet, lyhördhet och god samarbetsförmåga.

Övrigt:

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid.  Du själv planerar tiden så att verksamheten fungerar.
Tillträde: 2023-05-15. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden. Tillträde efter överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Arbetsgivarens referensnummer: A1195956

Upplysningar lämnas av:

Jonas Karlsson
Verksamhetsledare
Mobiltelefon: 073/8681680
E-post: jonas.karlsson@nassjo.se

Dela detta jobb

Logo
Lärare Lokförare/ trafiksäkerhet i Nässjö

Nässjö kommun - Utbildningsförvaltningen