skoljobb.se

Lärare ma/no

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Romaskolan är en grundskola med elever från F- 9. Skolan har ca 300 elever. Skolan ligger drygt en mil från Visby med bra kommunikationer.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i årskurs 7-9 med matematik och/eller no. Mentorskap för en klass ingår i tjänsten. Du ingår i ett glatt och rutinerat arbetslag på skolan. 
I uppdraget som lärare ingår att planera, genomföra, följa upp samt anpassa undervisningen, genomföra utvecklingssamtal samt dokumentera elevernas lärprocess. 
Tillsammans med arbetslaget ansvarar ni för elevernas kunskapsmässiga och sociala utveckling samt bedriver utvecklingsarbete för undervisningen och skolan.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker är legitimerad grundskollärare med behörighet i matte/no. 
Du är trygg i din lärarroll, en tydlig ledare och väl förtrogen med skolans styrdokument. Du har förmågan att möta eleverna individuellt och sprida en positiv atmosfär i din undervisning. Du kan skapa förtroendefulla relationer med elever och föräldrar, arbeta självständigt och ha ett gott ledarskap i och utanför klassrummet. Vidare fångar och stimulerar du elevernas nyfikenhet, intresse och lärande och har höga och positiva förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

  • Viktoria Norberg
    Rektor
    0498-204102
  • Robert Edfeldt
    Bitr. rektor
    0498-204129

Dela detta jobb

Lärare ma/no

Region Gotland