skoljobb.se

Lärare Ma/NO åk 4-6 sökes till Västra Ramlösa skola

Regioner
Utgår

2019-07-28

Ansök nu

Lärare Ma/NO åk 4-6 sökes till Västra Ramlösa skola

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Västra Ramlösa skola ligger i ett lugnt och trivsamt område i södra Helsingborg. Till hösten går det drygt 540 elever på skolan. Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av öppenhet och glädje. Här arbetar vi med att skapa en trygg och trivsam arbetsplats för både elever och anställda. Trivseln bland våra elever är hög och de beskriver att de trivs på skolan för att det är intressanta lektioner och att det alltid finns någon personal som de är trygga med. Vi ser att lärandet sker under hela dagen och lägger därför också stort fokus på att utveckla skolans olika lärmiljöer.

ARBETSUPPGIFTER
På Västra Ramlösa skola erbjuds du en unik möjlighet att få tid för varje elev. Du kommer ingå i ett team som finns som ett stöd i det dagliga arbetet, uppmuntrat och inspirerar dig att prova nya saker och utveckla dig vidare.

Du kommer vara mentor för en grupp elever och ansvara för elevernas utveckling mot de nationella målen och de kunskapskrav som finns i styrdokumenten. Du har stora möjligheter att samplanera med kollegor och medverka i till kollegialt lärare.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad lärare samt behörig för undervisning i årskurs 4-6 i Ma/NO.

Du har ett pedagogiskt driv att vilja utveckla verksamheter och du ser på utveckling och nya idéer som positiva utmaningar. Som lärare hos oss är det viktigt att du har ett tydligt ledarskap, är engagerad och arbetar med ett förhållningssätt som utgår från varje enskild elevs förmåga att vilja lära. Du har alltid elevernas bästa i fokus och har höga förväntningar på elevernas kunskapsutveckling. I din roll är du mån om att undervisningen håller hög kvalitet och du planerar ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt.

För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog och det är viktigt att du ser digitaliseringens stora potential och utnyttjar denna.

Du skapar trygghet och relationer med såväl kollegor som elever och vårdnadshavare.

ÖVRIGT
Facklig kontakt:
Maria Petersson, Lärarförbundet maria.petersson@helsingborg.se

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29.

Dela detta jobb

Lärare Ma/NO åk 4-6 sökes till Västra Ramlösa skola

Helsingborgs Stad