skoljobb.se

Lärare Ma/NO, åk 4-9

Ansök nu

Lärare Ma/NO, åk 4-9

Tegelhagens skola ligger i ett naturskönt område i södra Sollentuna. På skolan går det sammanlagt cirka 600 elever F-9.  Skolan har ett mycket väl utvecklat arbete med digital teknik och tar kontinuerligt emot studiebesök från olika kommuner samt andra länder som vill titta på skolans undervisning. Vi har höga förväntningar på våra elever som på olika sätt utmanas i sin kunskapsutveckling. Förutom digital kompetens, lägger vi stor vikt vid utomhuspedagogik och friluftsliv.

Skolan är Olweuscertifierad vilket innebär ett strukturerat och kontinuerligt förebyggande mobbningsarbete i alla skolans verksamheter från förskolan till åk 9.

På skolan har vi ett starkt elevhälsoteam som inkluderar specialpedagog, kurator, skolsköterska, skolpsykolog och hela ledningsgruppen. Elevhälsoteamet arbetar strukturerat och systematiskt med fokus på att fånga upp elever med behov av extra anpassningar eller särskilt stöd. Genom att arbeta förebyggande lyckas vi bra med att ge alla elever möjlighet att utvecklas till sin fulla potential.

Vi söker nu dig, lärare eller förstelärare i  matematik och NO. Du som erfaren lärare i matematik och NO har nu möjlighet att bli förstelärare hos oss. 

Eftersom skolan växer söker vi nu två förstelärare till oss på Tegelhagens skola. Möjligheten att arbeta i båda stadier (åk 4-6 samt åk 7-9) finns.

Tegelhagens skola - vi syns, hörs och sätter spår!

Vi intervjuar fortlöpande och därför kan tjänsterna tillsättas under rekryteringsperioden.

Kontaktpersoner:
Johnny Wahlund 
mob: +46 735392826

Sista ansökningsdag:
2018-08-13

Företagets hemsida:
http://www.sollentuna.se

Dela detta jobb

Lärare Ma/NO, åk 4-9

Sollentuna kommun