skoljobb.se

Almaskolan är en liten familjär skola med ca 180 elever i åk. 7-9. På skolan har vuxna och elever en nära relation och relationsskapandet bidrar i mycket stor utsträckning till elevernas utveckling, både kunskapsmässigt och socialt. Almaskolan har idrottsprofil och alla elever har idrott på schemat fyra gånger i veckan.

Du som söker har erfarenhet av läraryrket och vill hjälpa till med att bygga upp vår no-institution. Du ska ha lätt för att skapa kontakt med elever, kollegor och föräldrar. Du samarbetar gärna med kollegor i både undervisnings- och värdegrundsarbetet. På Almaskolan är du aldrig ensam i utmaningar eller problem, vi stöttar varandra. En positiv inställning präglar det dagliga arbetet. Genom det pedagogiska arbetet vill vi ge förutsättningar att utveckla ansvarstagande och goda ämneskunskaper hos alla elever. Vi arbetar hårt för att skapa en lugn och trygg lärmiljö där arbetsro råder. Lärarens ledarskap är en central del i det arbetet.

Almaskolan ingår sedan en tid tillbaka i en liten skolkoncern med Täby Friskola. Tillsammans borgar det för skolor med hög kvalitet där Täby Friskolas långa erfarenhet ger ett bra komplement till Almaskolans pågående utvecklingsarbete.

Vi söker dig med lärarlegitimation. Hänsyn tas till personlig lämplighet.Vi har attraktiva anställningsvillkor med bland annat ett förmånligt friskvårdsbidrag och vi erbjuder marknadsmässiga löner. För en erfaren lärare finns möjlighet till en förstelärartjänst. Kollektivavtal med LR och LF innebär att du omfattas av tjänstepension och försäkringar hos oss. Lärarna är lediga på höstlovet.

Lärare ma/no åk. 7-9 80 %

Företag Almaskolan AB
Regioner
Utgår

2019-10-10

Ansök nu

Dela detta jobb