skoljobb.se

Lärare ma/no åk 7-9, Strandskolan Idre

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-12-18

Ansök nu

Lärare ma/no åk 7-9, Strandskolan Idre

Beskrivning

Strandskolan i Idre är en F-9 skola som ligger i hjärtat av Idre. 

Älvdalens skolor genomför en omfattande satsning på digitalisering av lärandemiljön där tillgången till digitala verktyg inom hela verksamheten stärks systematiskt. Vi är en starkt framtidsinriktad skolkommun med stora visioner!

Vi söker dig som har höga och positiva förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas. Du gillar utmaningar och vill driva pedagogisk utveckling tillsammans med dina kollegor. Du är kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du visar goda ledaregenskaper och har en god förmåga att kommunicera och att skapa positiva relationer med elever och föräldrar och därigenom skapa trygghet och ordning i klasserna. Du har stor förmåga att anpassa undervisningen utifrån enskilda elevers behov. Du är engagerad i skolans kvalitetsarbete och du visar tydlighet och uthållighet i arbetet med mål och resultat.

Älvdalens kommun har i dagsläget tio förstelärartjänster.

För dig som är intresserad av friluftsliv är jobbet som lärare i Idre en chans att ha nära tillgång till fjällen och dess fantastiska natur och aktiviteter sommar som vinter!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett härligt arbetslag med tydlig vi-känsla och ansvara för matematik och NO-undervisning. Mentorskap för en grupp elever ingår i uppdraget. Vi har elevernas kunskapsutveckling i fokus och arbetar aktivt med skolutveckling. Vi har ett förhållningssätt som vilar på ansvar, tilltro och kommunikation. Vi lägger stor vikt vid kollegialt lärande för att du, liksom dina elever, ska kunna utvecklas. Vi är en liten skola med stora ambitioner.

På vår skolgård finns stora ytor för fri lek, ishockeyplan, klätterställningar och gungor. På Strandskolan F-9 går ca 150 elever.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i ma/no, alternativt i något annat ämne.

Villkor

Intervjuer sker löpande.

Om Älvdalens kommun

Älvdalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner med ca 7000 invånare och 550 medarbetare. Älvdalens kommun har en fantastisk natur som uppmuntrar till friluftsliv, sport, jakt och fiske, eller vad sägs om 85 slalompister, närmare 200 mil skoterleder, över 30 mil skidspår och oändliga vandringsleder och fiskevatten. Vi har ett gott kulturutbud och rikt musikliv.  Som arbetsgivare tror vi på en bra balans mellan arbete och privatliv och att du ska känna dig trygg och säker i ditt arbete. Vi arbetar utifrån vår värdegrund - Kärlek, Trygghet, Respekt och Överraskande, och har arbetsmiljöarbete och friskvård i fokus. Älvdalens kommun ligger tekniskt i framkant vilket underlättar till flexibilitet såväl i arbete som privat.

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     Vårterminen 2022 (7/1-22)

Löneform

     Månadslön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100

Ort

     Idre

Län

     Dalarnas län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/117

Kontakt

  • Christin Lundberg, 0251 - 31 511

Facklig företrädare

  • Lärarförbundet, 0251-31300

  • Lärarnas Riksförbund, 0251-31300

Publicerat

     2021-11-18

Sista ansökningsdag

     2021-12-18

Dela detta jobb

Lärare ma/no åk 7-9, Strandskolan Idre

Älvdalens kommun