skoljobb.se

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Boskataskolan är en F-6-skola med ca 260 elever och ett fritidshem med drygt 150 elever, belägen på Björkskatan. I personalgruppen bygger vi upp mycket nytt tillsammans och vi för en kontinuerlig dialog om vilken skola vi vill bygga, vad vår skola behöver och hur våra rutiner och gemensamma överenskommelser ska formas för att alla ska trivas och växa. Vi samverkar över yrkesgruppsgränser och träffas regelbundet i gemensamma arbetslag. Boskataskolan är också en övningsskola vilket innebär att vi har tät kontakt med LTU och tar emot många studenter under året.

I skolans närområde finns goda möjligheter till aktiviteter inom sport och fritid. Natursköna Ormberget ligger på promenadavstånd från skolan med träningsspår, äventyrsbanor för lek och spel samt vintertid förstås skidor både på längden och på tvären. Skolans pedagoger tar sig även lätt till fots eller med cykel till Teknikens Hus där vi får ta del av många aktiviteter, eller med stadsbuss till centrala Luleå för kultur och andra utbyten tillsammans med eleverna.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär att ansvara för undervisning ma/o i åk 4-6 samt planera, göra bedömningar och uppföljningar av verksamheten, både enskilt och tillsammans med ditt arbetslag. Du kommer att vara en del av arbetslaget 4-6 och tillsammans med dina kollegor arbeta för högre måluppfyllelse. I tjänsten ingår även mentorskap.

KVALIFIKATIONER
Du har lärarlegitimation och är behörig i matematik och no - och gärna fler ämnen i grundskolan. Du är insatt i de styrdokument som reglerar skolan och agerar utifrån dessa i möten med elever, vårdnadshavare och personal. Vidare har du erfarenhet av arbete med barn som är i behov av särskilt stöd och har intresse för att arbeta i olika lärmiljöer. Kunskaper i att jobba med IT-stöd i verksamheten är önskvärt.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Vi söker dig som är en engagerad, kvalitetsmedveten och tar ansvar för dina uppgifter såväl enskilt som tillsammans i arbetslaget. Du tycker om att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter samt har lätt för att skapa goda relationer med barn och vuxna.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Lärare ma/no, år 4-6, till Boskataskolan

Företag Luleå kommun
Regioner
Utgår

2019-09-04

Ansök nu

Dela detta jobb