skoljobb.se

Lärare ma/no årskurs 7-9

Företag Region Gotland
Regioner
Utgår

2019-05-12

Ansök nu

Lärare ma/no årskurs 7-9

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Vi som arbetar på Högbyskolan i Hemse vill ha dig som är kunnig och engagerad lärare och som kan bygga tillitsfulla relationer till elever och kollegor. Vi tror att positiva förväntningar skapar motivation hos elever. Vi tror att fokus på elevernas förmågor att utvecklas skapar de bästa förutsättningarna för dem att nå goda resultat. Vi tror också att om vi alla omfattas och gestaltar värdegrunden i våra styrdokument så skapar vi en trygg och lugn studiemiljö. Vi vet att arbetet innehåller många utmaningar men att tillsammans kan vi göra skillnad för våra elever.

Arbetsuppgifter

Arbetet består i sedvanliga läraruppgifter. Planering, genomförande och efterarbete i matematik och no på högstadiet. Du kommer att vara mentor i en av våra sjuor och troligtvis dela klassen med någon annan lärare.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker är behörig och legitimerad ma/no-lärare. Du har dokumenterad erfarenhet. Även obehörig sökande kan komma i fråga. 

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

  • Fackliga representanter 
  • Rosita Sundh
    Lärarnas Riksförbund
    0498-269647

Dela detta jobb

Lärare ma/no årskurs 7-9

Region Gotland