skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Eriksdalsskolan hittar du mitt på Södermalm nära vackra Årstaviken. Här går cirka 1150 elever från förskoleklass till år 9 och ungefär 180 personer arbetar här. Vi har rymliga och funktionella lokaler, en fantastisk skolgård och tillgång till konstgräsplan, skridskobana och Eriksdalsbadet i vårt närområde samtidigt som vårt läge på Södermalm är nära stadens puls, utbud av muséer och parker. Vår skola är i en spännande fas där vi arbetar med skolutvecklingsfrågor gällande kollegialt lärande, gemensamma förhållningssätt och IKT. Vi har genomfört fortbildningssatsningar inom IT, språkutvecklande arbetssätt och HBTQ. Tillsammans har skolans lärare utvecklat goda mötesstrukturer för samplanering och kollegial utveckling i gemensamma konferenser för personalen i hela skolan i ett åk F-9-perspektiv. Läs gärna mer här: https://eriksdalsskolan.stockholm.se. TSK är en av Stockholms csi-grupper och vi arbetar med inriktningen språkstörning. På TSK går cirka 40 elever F-9

Arbetsbeskrivning
Du arbetar som lärare i matematik och NO på TSK tillsammans med cirka 10 kollegor. Du fungerar som mentor för en grupp av våra elever och samarbetar nära med övrig personal på TSK. Förutom lärare arbetar också resurspedagoger, speciallärare och logoped i verksamheten. Du samverkar med ämneskollegor utifrån ett av våra ämneslag.

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare i matematik och NO. Du är intresserad och engagerad i arbete med elever i behov av särskilt stöd. Du har god kunskap och vill utveckla digitalt lärande och digitalisering i stort.

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    20190812
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%

Kontakt    
Andreas Kihlberg, 0761240561
Facklig företrädare    
Per Sahlström Lärarförbundet, Per Sahlström
Anne-Marie Gustafsson LR, Anne-Marie Gustafsson
Publicerat    2019-03-20
Sista ansökningsdag    2019-04-19
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Lärare Ma/NO Eriksdalsskolan 4-9 TSK CSI

Ansök nu

Dela detta jobb