skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Enskede skola är en F-9-skola med ca 950 elever. Vi har en mycket hög andel behörig personal. Här trivs man, vilket bland annat visar sig i vår låga personalomsättning. På Enskede skola har alla elever hemklassrum och vi tillämpar mobilfri skoldag.

Enskede skola befinner sig i en spännande utvecklingsfas där vi har fokus på tillgänglighet och inkluderande lärmiljöer så att vi på bästa sätt kan tillgodose alla elevers rätt till en god utbildning. Vi strävar efter att våra elever ska kunna tillgodogöra sig undervisningen i klassrummet med hjälp av generella anpassningar. Vi jobbar efter det vi kallar Enskedelektionen som bygger på struktur, tydlighet och förutsägbarhet för eleverna.

Ett annat prioriterat utvecklingsområde för oss är digitalisering. Vi satsar på ökad tillgång till digitala hjälpmedel samt kompetensutveckling för personalen.

Du kan läsa mer om oss på http://enskedeskola.stockholm.se/ Här hittar du oss: Enskede skola ligger vid Margaretaparken i Gamla Enskede. Du kommer lätt till skolan både från T-bana Sandsborg och Sockenplan. Buss 163 stannar på Enskedevägen och buss 161 på Sockenvägen. Båda hållplatserna ligger nära skolan.

Arbetsbeskrivning
I tjänsten ingår undervisning i matematik och no i årskurs 7-9 samt delat mentorskap i årskurs 7-9. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med sju andra kollegor som undervisar i samma årskurs som du.

Tjänsten är ett vikariat läsåret 19/20.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig att undervisa i årskurs 7-9. Som lärare har du unika möjligheter att påverka och bidra till elevernas utveckling utifrån deras förutsättningar. Som person är det viktigt att du är ansvarskännande och har uppnått personlig mognad, är initiativrik och empatisk. Du ska också vara en tydlig ledare som har lätt att skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor.

Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka till oss. Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Intervjuer kommer att ske löpande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2018-08-12
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %
Referensnummer    2019/1720

Kontakt    
Jesper Molin, 0850816775
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Lärare MA/NO sökes till Enskede skola, vik läsåret 19/20

Ansök nu

Dela detta jobb