skoljobb.se

Lärare MA NO/Teknik åk 7-9

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Rinkebyskolan är en 7-9 skola med ca 140 elever. Skolan har en förberedelsklass för blandade åldrar. I förberedelseklassen går elever som nyligen kommit till Sverige. Du kommer således att möta elever från hela världen med olika livserfarenheter och olika skolbakgrund, vilket utmanar oss i att organisera en utbildning anpassad utifrån varje elevs förutsättningar och behov. Rinkebyskolan har också en grundsärskola, åk 6-9.

Arbetsbeskrivning
Undervisa i matematik och NO/teknik i åk 7, matematik i åk 8 samt mentorskap i åk 7.

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare i MA/NO/teknik för åk 7 – 9. Du har erfarenhet av undervisning på grundskolans senare del och fungerande strategier för att arbeta med betyg och bedömning. Din undervisning är varierad och anpassad till de elever du möter i ditt klassrum. Detta innefattar så väl ditt bemötande och dina förväntningar på eleverna som en öppenhet för att använda olika pedagogiska verktyg. Digitala läromedel och andra digitala verktyg är självklara i din undervisning. Mentorskapet är en central del för Rinkebyskolans lärare och ditt engagemang kan vara avgörande för om en elev kommer att lyckas med sina studier.

Vi behöver en lagspelare som strävar efter att tillsammans med sitt arbetslag och alla annan personal på skolan arbeta för att få bästa möjliga miljö och undervisningssituation för våra elever. Vi söker dig som har en god kommunikativ kompetens och ett positivt förhållningssätt gentemot elever, kolleger och vårdnadshavare. 
 
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2018-08-13
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %

Ort    Stockholm
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/4178

Kontakt    
Martin Malmberg, Rektor, 08-508 41 505

Facklig företrädare    
Kanar Altahir, Lärarförbundet, 08-508 41 503
Najet Abdennabi, Lärarnas Riksförbund, 073-718 87 01

Sista ansökningsdag    2018-06-25
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Lärare MA NO/Teknik åk 7-9

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen