skoljobb.se

Lärare Ma/No till Ringstorpsskolan

Regioner
Utgår

2019-02-20

Ansök nu

Lärare Ma/No till Ringstorpsskolan

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Ringstorpsskolan är en F-6 skola med cirka 360 elever som ligger i ett bostadsområde norr om centrum. Hälsa, miljö och kultur är områden vi på Ringstorpsskolan satsar extra på. Två gånger har vi blivit utsedda till bästa Qualisskola i Sverige.

På Ringstorpsskolan förväntas du vara kreativ och delaktig i arbetet med att skapa en bra arbetsmiljö för både elever och kollegor. Som medarbetare lyssnar vi på och tar hand om dina tankar, idéer och åsikter.
Det finns stort utrymme för egna idéer samt att du ska uppleva uppdraget hanterbart, meningsfullt och begripligt

ARBETSUPPGIFTER
Är du en kreativ och driven Ma/No lärare som vill arbeta på en liten familjär skola? Då är Ringstorpsskolan en arbetsplats för dig.

Här kommer du få arbeta med Ma/No i åk 5 och ta ansvar för och utveckla undervisningen tillsammans med kompetenta kollegor. Vi kommer att uppskatta dina kreativa idéer.
Att hitta strategier för att nå varje elev och stärka dem i såväl kunskapsutveckling som personlig utveckling är en viktig del i ditt uppdrag. Du deltar i utvärdering, analys och utveckling av skolans verksamhet utifrån kunskaper, vetenskap och aktuell forskning.

Skolan har en hälsoinriktning och vi tycker om att vara ute, men vi erbjuder dig även en trevlig inomhusmiljö med bra tillgång till digitala verktyg.

Kom och utvecklas tillsammans med oss på Ringstorpsskolan!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare alternativt 1-7 lärare med inriktning Ma/No/teknik.
Eftersom digitalisering är ett naturligt inslag hos oss ser vi gärna att du har goda digitala kunskaper och hanterar olika lärverktyg.
Det är också viktigt att du har lätt för att samarbeta och möta olika människor och situationer. För att passa hos oss förutsätter vi även att elevernas behov kommer i första hand för dig.

Låter detta som ett uppdrag för dig?
Välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Lärare Ma/No till Ringstorpsskolan

Helsingborgs Stad