skoljobb.se

Lärare MA/NO/TK

Ansök nu

Lärare MA/NO/TK

Ockelbo är en innovativ och utvecklingsinriktad kommun med ca. 6000 invånare, där det alltid är mycket på gång. Turismen är stark med varumärken som bl. a. Wij trädgårdar, Ockelbo marknad och Älgparken.

Ockelbo prioriterar det gröna, det naturliga och växandet. I Ockelbo finns det nära och naturliga livet. Här finns utrymme för var och en att odla en personlig och lustfylld relation till naturen - grunden för liv och hälsa. Här är det tydligt att vi uppskattar vår plats på jorden, tar ansvar, vårdar och utvecklar den. Vi utvecklar "det gröna samhället", från boende och mat till företagande och resursanvändning. (Ur kommunens Vision 2030)

Lärare åk 4-9 med inriktning MA/NO/TK!

Vill du vara med och utveckla verksamheten i grundskolan i Ockelbo, Perslundaskolan 4–9, tillsammans med oss. På skolan som ligger centralt finns ca 330 elever.
Vi är en innovativ skola där flera utvecklingsarbeten pågår bland annat inom NPF och nyanländas lärande. Vår vision är att alla våra elever ska lämna skolan med goda kunskaper, hög självkänsla, tillit till sina förmågor, god självkännedom samt inre trygghet!
Hos oss får du goda möjligheter till personlig utveckling och en stimulerande och trivsam arbetsmiljö - allt inom pendlingsavstånd till Gävle och Bollnäs och Ljusdal.

VI SÖKER:
100 % behörig lärare i MA/NO/TK
Tillträde snarast och tillsvidare där provanställning kan komma att tillämpas.
Ferietjänst.

KVALIFIKATIONER:
Vi söker dig som är legitimerad lärare i MA/NO/TK enligt skollagens krav, alternativt att du har en pedagogisk bakgrund och ett stort intresse för undervisning. Har du erfarenhet av att undervisa nyanlända elever i grundskolan är det meriterande. Som person är du utvecklingsinriktad, ansvarskännande och en driven pedagog som brinner för dina ämnen. Du har höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas, och förmåga att fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande. Du tar ansvar för och har insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov. Att arbeta språk- och kunskapsutvecklande samt med formativ bedömning är en självklar del av din undervisning. Vi hoppas på att få välkomna dig till vår skola!

ÖVRIGT:
Utdrag ur belastningsregistret krävs vid anställning.

Upplysning om tjänsten lämnas av Lena Olofsson, Biträdande rektor, lena.olofsson@ockelbo.se

Sista ansökningsdag 2020-01-20

I den här rekryteringen har vi valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Lärare MA/NO/TK

Ockelbo kommun