skoljobb.se

Lärare Matematik /NO åk 7-9 ref nr 19/96

Regioner
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Lärare Matematik /NO åk 7-9 ref nr 19/96

Välkommen till Smedjebackens kommun!
I vår kommun strävar vi efter att erbjuda en arbetsmiljö där du som ny medarbetare ska känna dig väl mottagen, kunna vara delaktig och få möjligheter till ett gott arbetsliv. Det är viktigt för oss att alla känner sig delaktiga då kommunen vill främja jämställdhet, jämlikhet och integration. Vi är en kommun som ser värdet i det arbete vi gör och brinner för att ta hand om våra äldre, barn/ungdomar och ge god service till våra kommunmedborgare. Vi är en kommun som präglas av prestigelöshet och korta beslutsvägar. Det är viktigt för oss som arbetsgivare att bemöta våra medarbetares idéer och ta tillvara på deras kompetens på bästa sätt.

Smedjebacken kännetecknas som en välkomnande kommun med bra kollegor, god kommunikation samt att medarbetare får vara sig själva. En kommun där medarbetare sprider arbetsglädje mellan varandra. Detta är en av många anledningar till varför våra medarbetare väljer att stanna kvar en längre tid i Smedjebackens kommun. Vi tror att tillsammans kan vi alla leva upp till vår värdegrund där välkomnande, trygghet, framtidstro och engagemang är våra ledord. 

VÄKOMMEN TILL OSS PÅ BERGASKOLAN!
Vi är en lagom stor högstadieskola som ligger centralt i Smedjebacken. Skolan har ca 230 elever som kommer från olika delar av kommunen. Lokalerna är genomgående ändamålsenliga, rymliga och fräscha. Skolans placering erbjuder, trots sitt centrala läge, fina grönytor och närhet till skog och mark. Personalen och eleverna på skolan trivs tillsammans och ser frågor som rör kunskaper, studiero, trygghet, motivation och tolerans som självklara och viktiga frågor att arbeta med. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.

Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.

All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.

Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter kundservice

Arbetsuppgifter

 NY MEDARBETARE - LÄRARE MA/NO SÖKES!

Kanske funderar du över om det inte är dags att prova vingarna på en ny arbetsplats? Vi på Bergaskolan hoppas att det är vi som är dina framtida arbetskamrater. Vi söker en legitimerad lärare i matematik och NO-ämnen. Precis som oss arbetar du utifrån grundtanken att vi finns till för eleverna. Du sätter eleven i centrum i din undervisning och att du ser det som självklart att hitta lösningar som gör att alla elever lyckas i ditt klassrum och på vår skola.
Om du är den vi letar efter så drivs du av en vilja att utvecklas. Du är väl förtrogen uppdraget i läroplanen och du har ett ledarskap i klassrummet som präglas av struktur, tydlighet och lugn.
Du arbetar med "extra anpassningar" på ett sätt som gör att eleverna lyckas i skolvardagen och du arbetar med formativ bedömning regelbundet i undervisningen.
När du börjar hos oss så kommer du att ingå i Ma/NO-arbetslaget tillsammans med ytterligare 6 pedagoger. Din arbetsplats kommer att vara i "Framtidshuset" där skolans lokaler för matematik- och NO-undervisning finns. 
Du kommer även att ingå även i ett årskursbaserat ämneslag och har mentorsansvar tillsammans med andra lärare.
Vi ser fram emot att träffa dig för ett samtal om ditt framtida jobb hos oss. 

Undervisning i matematik och NO-ämnen enligt det uppdrag som fastställs i Läroplanen. Till detta hör även ansvar som mentor för ca 10-15 elever, samt samarbete med såväl kollegor som skolledning. 

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare i matematik, samt något eller samtliga NO-ämnen. Det är meriterande om du har någon form av utbildning inom det specialpedagogiska området, eller har erfarenhet av att ha arbetat med specialpedagogiska uppdrag. 

Personliga egenskaper

Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer. Du ska ha ett förhållningssätt och bemötande som fokuserar på att se möjligheter och utforma lösningar som gynnar alla elevers uppfyllelse av kunskapsmålen. Du har god förmåga att identifiera framgångsfaktorer för elevers lärande, utveckling och identitetsskapande. Du har god förmåga till samarbete och du ser IT som en naturlig del av vardagen och ett självklart inslag i arbetet med undervisningen.

Vi erbjuder

Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Jonas Fors
Rektor
0240-660 204

Karin Diser
Lärarförbundet
0240-660367

Annette Öberg
Läranas riksförbund
070-6355856

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. 

Dela detta jobb

Lärare Matematik /NO åk 7-9 ref nr 19/96

Smedjebackens kommun