skoljobb.se

logo

Lärare matematik och idrott 4-6 (vikariat)

Regioner
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Lärare matematik och idrott 4-6 (vikariat)

Runbackaskolan är en kommunal skola med elever från förskoleklass till år nio belägen i Viby, Sollentuna. Våra ledord kunskapsglädje, omvärld, resultat och trygghet genomsyrar vårt tankesätt och vårt arbete.

På skolan går det sammanlagt ca 580 elever. Skolan har de senaste åren utvecklat det pedagogiska arbetet med digital teknik och tar idag kontinuerligt emot studiebesök från skolor i Sverige och utlandet som vill titta på skolans undervisning. Skolan har har också påbörjat en tydlig internationalisering med internationella utbyten och projekt, både för lärare och elever. 

Vi har höga förväntningar på våra lärare och våra elever, som på olika sätt utmanas i sin kunskapsutveckling. Förutom digital kompetens och internationalisering, lägger vi på skolan stor vikt vid idrott och hälsa, rörelse, språklig utveckling och läsning. 

Runbackaskolan har de senaste åren haft 100% gymnasiebehörighet och ligger mycket högt i meritvärde tack vare drivna pedagoger, ambitiösa elever och en lugn och trygg lärandemiljö med mycket hög vuxentäthet och 100% legitimerade lärare.

Skolan är också Olweuscertifierad vilket innebär ett strukturerat och kontinuerligt förebyggande mobbningsarbete i alla skolans verksamheter från förskoleklass till åk 9. Olweusresultaten visar också att skolan har låg andel elever som är mobbade. 

På skolan har vi ett stort elevhälsoteam som inkluderar specialpedagoger, speciallärare, kurator, skolsköterska, skolpsykolog, hela ledningsgruppen samt ett samarbete med Sollentuna kommuns Skol- och familjeteam. Elevhälsoteamet arbetar strukturerat och systematiskt med fokus på att fånga upp elever med behov av extra anpassningar eller särskilt stöd. Genom att arbeta förebyggande lyckas vi bra med att ge alla elever möjlighet att utvecklas till sin fulla potential. 

På grund av föräldraledighet söker vi nu en vikarie för höstterminen i matematik och idrott i år 4-6. Större delen av tjänsten handlar om matematik och på Runbacka skolor jobbar våra Ma-lärare i trelärarsystem. Med det menas att det är tre matematiklärare på två klasser, vilket gör att man planerar och bedömer tillsammans. Det leder även till att lärarna får mer tid för eleverna under lektionstiden då grupperna är mindre än vanligt. Idrottsundervisningen sker i två klasser i år 6 och skolans två andra idrottslärare finns att tillgänglig att bolla med kring planering och bedömning. 

Vi söker i första hand en lärare med svensk lärarlegitimation och passande behörighet som är driven, flexibel, utvecklingsinriktad och lösningsfokuserad i arbetssätt och idéer. Du skapar goda relationer med elever och kollegor och har lätt att samarbeta med andra. Du kommer att jobba i ett arbetslag fyllt av glada, positiva kollegor som hjälper och stöttar varandra för att alla ska trivas på jobbet och bidrar själv positivt till detta. Det finns eventuellt möjlighet att jobba mindre än 100% och då bara ha matematik.

Vill du bli en i gänget och har du vad som krävs för att jobba på en riktigt bra skola så är du välkommen med din ansökan! Tillträde sker i augusti.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista svarsdatumet. Intervjuer sker fortlöpande så välkommen med din ansökan redan idag. Var noggrann med att skicka med information och/eller bilagor om din behörighet i ansökningen. 

Försäljare från annonssajter och förmedlingar undanbedes.

Sollentuna kommun
Sollentunas vision är att bli Sveriges bästa skolkommun. I Sollentuna ska varje skola vara den bästa skolan för varje elev som går där. Framför oss ser vi en skola där undervisningen håller hög kvalitet och stimulerar alla elevers kreativitet och lärande. En skola där vi har höga och positiva förväntningar på oss själva och våra elever och där alla elever och personal trivs och känner sig trygga. I våra förskolor och skolor ska barnen/eleverna uppnå utmärkta studieresultat och utveckla de kompetenser och förmågor som krävs för framtida studier och yrkesliv. Vi ska ligga i framkant vad det gäller pedagogisk utveckling, genomförande och organisering av undervisningen. Att ta stöd i forskning är en självklarhet för oss.

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Anställningsform             Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning             Heltid/Deltid
Tillträde             15/8 2023
Löneform             Månadslön
Antal lediga befattningar             1
Sysselsättningsgrad             60-100%
Ort             Sollentuna
Län             Stockholms län
Land             Sverige
Referensnummer             2023/141
Kontakt

            Johan Eriksson

Publicerat             2023-04-13
Sista ansökningsdag             2023-05-31

Dela detta jobb

logo
Lärare matematik och idrott 4-6 (vikariat)

Sollentuna kommun