skoljobb.se

Lärare matematik och naturvetenskapliga ämnen

Företag Region Gotland
Regioner
Utgår

2018-06-24

Ansök nu

Lärare matematik och naturvetenskapliga ämnen

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Wisbygymnasiet har 1500 elever. På skolan arbetar närmare 185 medarbetare varav 170 lärare. Skolan har fina, moderna lokaler: undervisningssalar, hörsalar, studierum och trivsamma ytor för social gemenskap. Extra stolta är vi över nya Sävehuset som efter en stor ombyggnation öppnade sina dörrar under läsåret 2016/17. Skolledningen består av en rektor, fem biträdande rektorer och en administrativ chef. 

I Gotlands grundskoleverksamhet ingår förskoleklass, årskurs 1-9 samt fritidshem. Här finns ungefär 5000 skolbarn. Gotland har 30 kommunala grundskolor som är indelade i sju elevupptagningsområden med en 7-9 skola i varje (Visby är uppdelat i två områden). 

Vi söker nu dig som vill vara med och göra skillnad som lärare på Gotland. Kanske har du en dröm om att flytta till en magisk ö ute i Östersjön? Kanske har du en längtan efter att göra ditt gotlandsbesök permanent? Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på - välkommen att bli en del av oss!

Arbetsuppgifter

Till grundskolan och Wisbygymnasiet söker vi nu behöriga lärare för undervisning i matematik och naturvetenskapliga ämnen. 

I uppdraget som lärare ingår att planera, genomföra, följa upp samt anpassa undervisningen, planera och genomföra utvecklingssamtal samt dokumentera elevernas lärprocess. Som lärare i såväl grundskolan som på gymnasiet ingår du i ämnes- och programarbetslag tillsammans med dina kollegor. 

Till tjänsterna inom grundskolan kommer vi att utgå ifrån dina önskemål om placering men också utifrån verksamheternas behov.

Kvalifikationer

Du är en tydlig ledare med ett stort intresse för att möta elever med olika kunskaps- och motivationsnivå. Du ser elevernas unika förmågor och drivkrafter och använder din kunskap och kreativitet till att utveckla såväl elever som verksamhet. Vi ser också att du har en god förmåga att samarbeta med andra, bidrar till ett kollegialt lärande och tar initiativ till utveckling. 

Vänligen uppge i din ansökan om du är intresserad av att arbeta i grundskolan och/eller gymnasiet samt bifoga din legitimation.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning
Arbetsplats
Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid
Tillträdesbeskrivning
Tillträde 2018-08-13
Antal tjänster
4

Kontakt
Carl-Magnus Jonsson
HR-konsult
0498-26 33 69
Torsten Flemming

Grundskolechef
0498-269803
Peter Lerman
Rektor, Wisbygymnasiet
073-765 88 10
Luis Barnes
Biträdande rektor
0737-65 83 93

Ansökan
Arbetsgivarens referensnummer
A786690
Sista ansökningsdatum
2018-06-24
Sök jobbet hä

Dela detta jobb

Lärare matematik och naturvetenskapliga ämnen

Region Gotland