skoljobb.se

logo

Lärare matematik och NO åk 4-6 (vikariat)

Regioner
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Lärare matematik och NO åk 4-6 (vikariat)

Välkommen till oss på Tegelhagens skola!

Vi söker en matte/NO-lärare till åk 4-6 under höstterminen. Kanske är du den vi söker? Vill du vara en av våra kompetenta och glada pedagoger och bidra till att utveckla vår skola vidare till den bästa för våra elever? Då är detta en tjänst för dig!

Tegelhagens skola ligger är ett naturskönt område i södra Sollentuna. På skolan går det sammanlagt cirka 650 elever i årskurs F-9. Skolan har ett utvecklat arbete med digital teknik. Alla våra elever har tillgång till en egen lärplatta eller dator. Vi driver vår verksamhet i en toppmodern ny skolbyggnad. Vi har höga förväntningar på våra elever som på olika sätt utmanas i sin kunskapsutveckling. Förutom digital kompetens, lägger vi stor vikt vid utomhuspedagogik och friluftsliv.  

På skolan finns ett stabilt och kompetent elevhälsoteam som inkluderar tre specialpedagoger, skolsköterska, skolpsykolog, kurator, syv, två biträdande rektorer och rektor samt ett samarbete med Sollentuna kommuns skol- och familjeteam. Skolan är Olweuscertifierad, vilket innebär ett strukturerat och kontinuerligt förebyggande antimobbningsarbete.

Arbetsbeskrivning

På grund av studieledighet söker vi nu en vikarie för höstterminen i matematik och NO i år 4-6. På Tegelhagen arbetar vi med trelärarskap i åk 4-6 vilket innebär att att vi har tre lärare på två klasser som samarbetar kring planering, undervisning och bedömning. Du kommer att ha huvudansvaret för matematik och NO i din tjänst men kommer även att vara med på andra ämnen i grupperna. Vi arbetar med utomhuspedagogik och digitala verktyg som ett naturligt inslag i vår undervisning.

Kvalifikationer

Vi söker en lärare som är trygg i sitt ledarskap och kan skapa goda relationer till elever, kollegor och vårdnadshavare. Du har lätt för att samarbeta och du är lösningsfokuserad med elevens bästa i fokus. Vi söker i första hand en lärare med svensk lärarlegitimation med behörighet i matematik och NO för åk 4-6. Du kommer att arbeta med ett positivt arbetslag som ställer upp för varandra och har en vilja att utvecklas tillsammans.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista svarsdatumet. Intervjuer sker fortlöpande så välkommen med din ansökan redan idag. 

Försäljare från annonssajter och förmedlingar undanbedes.

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Dela detta jobb

logo
Lärare matematik och NO åk 4-6 (vikariat)

Sollentuna kommun