skoljobb.se

Lärare matte, NO och teknik i åk 4-6

Ansök nu

Lärare matte, NO och teknik i åk 4-6

Tenhults skolområde, Tenhultsskolan

Välkommen till Tenhultsskolan!

Du vill och vi vill bidra till en likvärdig skola. Hos oss arbetar vi för en attraktiv och likvärdig skola där våra pedagoger inspirerar till nyfikenhet, kreativitet och kunskap. Detta genom att ta vara på varje barns talanger och styrkor. Alla barn ska trivas och må bra därför har vi en trygg och säker miljö där nolltolerans mot mobbing och kränkande behandling är en självklarhet. Inom Jönköpings kommuns utbildningsförvaltning har vi behörig personal med hög kompetens och vi tar tillvara och utvecklar varje medarbetares personliga förmåga. Här kommer du som medarbetare att bli en viktig del i vårt systematiska kvalitetsarbete. Våra ledare visar vägen och tänker helhet och inom hela förvaltningen har vi fokus på digitala verktyg och moderniserat lärande. Tenhultsskolan ligger centralt placerad i Tenhult och är en F-6 skola med cirka 540 elever. Vårt skolområde består av två skolor, Tenhultsskolan och Ödestugu skola. Vårt arbete präglas av en gemensam värdegrund där vi värnar om glädje, trygghet och lustfyllt lärande.

Detta får du arbeta med
Dina arbetsuppgifter kommer att vara att undervisa i matematik, no, teknik och eventuellt annat ämne i åk 4-6. Du ingår i ett arbetslag för lärare som undervisar i samma årskurs. Inom skolan finns fler lärare som undervisar i samma ämnen, vilket öppnar för möjligheten att samplanera.

Kompetenskrav
Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i åk 4-6. Har du ännu inte fått din legitimation är du givetvis också välkommen att söka. Beroende på om du är ny i yrket eller ny på arbetsplatsen kommer du att få en mentor eller en kontaktperson som kan stödja dig i ditt arbete. Intresse och erfarenhet av att arbeta med en tillgänglig lärmiljö och IKT är meriterande. Som person är du stabil, tar gärna egna initiativ samt har lätt för att kommunicera. Hos oss kommer du trivas om du har god samarbetsförmåga och värdesätter att skapa goda relationer med både elever, vårdnadshavare och kollegor.

Övrigt
Löpande rekrytering kommer att ske, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länken till beställning av belastningsregister här. (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Upplysningar
Maria Aspegren, rektor 036-10 30 39
Cecilia Larsson, bitr.rektor 036-10 30 68
Fackliga förtroendemän nås via skoladministrationen, 036-10 30 50

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Lärare matte, NO och teknik i åk 4-6

Jönköpings kommun