skoljobb.se

Lärare med drivkraft - i Matematik och NO-ämnen 100% tv till Ekdalaskolan

Företag Härryda kommun
Regioner
Utgår

2018-07-18

Ansök nu

Lärare med drivkraft - i Matematik och NO-ämnen 100% tv till Ekdalaskolan

Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Härryda kommun som ligger mitt emellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i.

Ekdalaskolan är en 6-9-skola med ca 330 elever som ligger centralt i Mölnlycke. En stor och viktig del av skolan utgör vår musikprofil som vi driver i samarbete med kulturskolan. Skolans elever är engagerade i elevråd, rastaktiviteter och i våra traditioner.

Kommunikationerna till vår skola är goda och det tar ca 15 minuter med buss från Korsvägen, Göteborg. Härryda kommun har som skolkommun gjort sig känd för goda resultat och ett systematiskt arbete för likvärdighet med bl.a. gemensam kompetensutveckling såsom ”pedagogiska eftermiddagar”.

ARBETSUPPGIFTER
Oj, vår skola växer och vi söker lärare som vill växa med oss. Är du en person som är engagerad och nyfiken? Vi söker dig som tror på kraften i goda relationer och lagarbetets styrka. Vi vill att du uppskattar samarbete och vågar att utmana dig själv. Då vi är en liten skola kan vi bygga trygga sammanhang och VI-känsla. Med höga förväntningar på elevers delaktighet vill vi skapa arbetsglädje och engagemang. Som en lärande organisation delar och lär vi av varandra. Vi är en skola med en gemensam ambition att arbeta språkutvecklande och ämnesövergripande. Under nästa läsår fortsätter vi att utforska elevernas drivkrafter och hur specialpedagogiska kunskaper kan ge oss fler verktyg i vardagsarbetet.

Ekdalaskolan erbjuder dig arbetsglädje, en stöttande elevhälsa, goda lärmiljöer och en stabil skolledning. Tillsammans arbetar vi utifrån kommunens pedagogiska helhetsidé “Rötter och vingar” med syfte att utrusta eleverna med mod, självkänsla och framtidstro.

KVALIFIKATIONER
Du är självklart legitimerad lärare. Du ska kunna arbeta digitalt och kunna använda många olika vägar till lärande. Vi lägger dessutom stor vikt vid ämneskunnighet utöver ovan beskrivna kompetenser. Är du nyexaminerad får du självklart en kvalificerad mentor under ditt första år.

Behörighet i teknik kan också vara av intresse. Tjänsten kan eventuellt innebära arbete med stödinsatser samt i flexgrupp (för elever som behöver ett mindre sammanhang ibland).

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Din ansökan med referensnummer och meritförteckning vill vi ha snarast men senast 18 juli (intervjuer 20 juli) – så vänta inte med din ansökan. Kontakta gärna rektor Sanna Ingelstam-Duregård på 0766494582 om du vill veta mer om vad tjänsten innebär.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Lärare med drivkraft - i Matematik och NO-ämnen 100% tv till Ekdalaskolan

Härryda kommun