skoljobb.se

Arbetsplatsbeskrivning 
Till Talavids skolområde söker vi nu en lärare med inriktning mot fritidshem/fritidspedagog. Talavidskolan F-6 ligger mitt i centrala delen av Jönköping med närhet till natur, stadsliv och direkt anslutning till Vättern Skolan har i dagsläget 420 elever och 5 fritidshem. På Talavidskolan månar vi om att alla ska trivas och göra sitt bästa efter egen förmåga.

Arbetsuppgifter 
Du ska tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget utveckla och driva den pedagogiska utvecklingen i enlighet med LGR 11 i fritidshemmet. Utöver detta så är utvecklandet och utformningen av rastaktiviteter på skolan ett av uppdragen i tjänsten.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är arbetet på fritidshemmet, men skolsamverkan med berörd elevgrupp ingår också som en naturlig del i uppdraget.Vi söker dig som är en tydlig ledare och som tar tillvara barnens kreativitet och förmågor. Du har lätt för att samarbeta och genomför verksamheten efter gällande styrdokument.

Kompetenskrav 
Vi söker dig som är utbildad lärare inriktning fritidshem alternativt har fritidspedagogexamen med lärarlegitimation eller motsvarande utbildning.

Det är viktigt att du har förmågan att kunna skapa goda relationer med barn, föräldrar och medarbetare. Viktigt är också att vara en god förebild samt vara initiativrik och drivande i det pedagogiska arbetet. Du har förmåga att se elevers olika behov, ta hänsyn till deras individuella förutsättningar och få elever att växa och utvecklas. Att vara trygg i lärarrollen och känna stolthet för sitt arbete är också viktiga egenskaper. Grundläggande IT-kompetens är ett krav.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Upplysningar 
Åse Norman, rektor 036 103922
Andreas Swenlert bitr. rektor 036 108111
Åsa Axell Lärarförbundet 036 106178

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Talavid SO
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100%
Tillträdesdag    Enligt överenskommelse, HT 2018
Sista ansökningsdag    2018-07-01
Referensnr    18-60-0449

Lärare med inrikting fritidshem

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-07-01

Ansök nu

Dela detta jobb