skoljobb.se

Lärare med inriktning fastighetsvärd eller fastighetsskötare

Företag Lernia
Regioner
Utgår

2018-08-20

Ansök nu

Lärare med inriktning fastighetsvärd eller fastighetsskötare

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Vi har attraktiva karriärvägar och utvecklar hela tiden nya, spännande tjänster. Hos oss är du med och bidrar till att fler människor får jobb och att arbetsgivare kan stärka sin konkurrenskraft. Vi får människor, företag och organisationer att utvecklas och växa – tillsammans formar vi framtiden!

Vi söker nu yrkeslärare för ett nytt spännande uppdrag! Är det du?

Arbetsuppgifter

Lernia Utbildning i Karlstad söker nu lärare till en kommande arbetsmarknadsutbildning med inriktning fastighetsvärd eller fastighetsskötare. I rollen kommer du utbilda deltagarna inom kurser på VVS och fastighetsprogrammet. Hos oss kommer du vara en viktig del i att utbilda vuxna till arbete eller högre utbildning.

Arbetet kräver att du har god pedagogisk förmåga. Dina arbetsuppgifter består bland annat i att coacha och motivera deltagarna i deras personliga såväl som kunskapsmässiga utveckling. Du får tillsammans med ditt arbetslag arbeta under stort ansvar med att planera, genomföra och följa upp utbildningar inom området. Du kommer att få träffa deltagare från många olika kulturer och faser i livet.

Formell kompetens

Vi söker dig som har vilja och förmåga att arbeta med människor och brinner för andras utveckling. Du har flera års erfarenhet som yrkeslärare inom området fastighetsskötare, fastighetsvärd eller fastighetstekniker. Vi ser även att du har minst ett års arbetslivserfarenhet från något av ovanstående yrkesområde.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Du ser möjligheter, har god pedagogisk förmåga och gillar ett högt tempo. Du är bra på att tänka i nya banor och är ansvarstagande. Du är också utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad. Du kommer att fungera som mentor för våra elever och arbeta proaktivt för att skapa trivsel och gemenskap.          

Du har förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Du som söker tjänsten bör ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar.

Då eleverna har ett individuellt studieupplägg och varierande behov behöver du arbeta självständigt och med stor flexibilitet. Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med elever, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och är bra på att samarbeta.      

Anställningsform/Omfattning/Tjänstgöringsort

Förutom en tillsvidareanställning med tillämpad provanställning erbjuder vi marknadsmässiga löner och möjlighet till vidareutveckling. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljöfrågor så att våra medarbetare fortsätter att trivas och utvecklas hos oss. Hos oss får du möjlighet att vara med och påverka och göra skillnad.

Tillträdesdag

Planerad start hösten 2018, under förutsättning att Lernia får tilldelning i aktuell upphandling.

Ansökan och information

Genom att anmäla ditt intresse för denna tjänst godkänner du att vi använder ditt CV i denna upphandling.

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta verksamhetschef Susanne Fredell Engström

Mail: susanne.fredell@lernia.se

Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare.

Besök gärna www.lernia.se

Dela detta jobb

Lärare med inriktning fastighetsvärd eller fastighetsskötare

Lernia