skoljobb.se

Lärare med inriktning fritidshem

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-16

Ansök nu

Lärare med inriktning fritidshem

Nyarpsskolan

Arbetsplatsbeskrivning
Är det dags för dig att prova något nytt?
Vill du ha roligt på jobbet?
Vill du nå ännu större framgångar i ditt arbete?
Vill du ingå i ett välfungerande arbetslag?

Då ska arbeta hos oss på Nyarpsskolan! Vi behöver en vikarierande lärare med inriktning fritidshem med engagemang och arbetsglädje.

Nyarpsskolan är en F-6 skola med särskola. Vi stöttar och utvecklar cirka 300 elever .Skolan ligger inbäddad i ett lugnt och grönskande villaområde mitt i Bankeryd. Vi har nära till busshållplats och det är täta förbindelser in till Jönköping.Tillsammans är vi ca 44 personer på området.På Nyarpsskolan möter du också en nyetablerad särskoleverksamhet. Vår skola tillhör Attarpsspåret. Ett spår med höga resultat, skickliga pedagoger och så klart fantastiska elever. Vi arbetar tillsammans utifrån grundskolans fyra ledord empati, intuition, ansträngning och avgränsning.

Arbetsuppgifter
Vår lärare Yvonne ska prova andra arbetuppgifter på vår skola, och vi söker nu en vikarie för henne. Som lärare på Nyarpsskolan kommer du att ingå i ett arbetslag som huvudsakligen kommer att arbeta mot våra äldre elever från åk 2 och uppåt. Tillsammans ansvarar ni för planering, genomförande och uppföljning på fritidshemmet. Målet är att skapa en spännande och lärorik fritidshemsverksamhet, en verksamhet dit våra elever längtar!

Vi vill att alla på skolan:
• ska arbeta i nära samverkan med vårdnadsinnehavarna
• ska sträva efter ett öppet och tolerant arbetsklimat

Kompetenskrav
Du är legitimerad lärare i fritidshem eller har annan likvärdig utbildning/erfarenhet. Du behöver känna dig trygg med att leda och ansvara för en grupp och ska förstås vara en förebild för eleverna. Erfarenhet från undervisning i fritidshem är meriterande.

Övrigt
Vi kommer genomföra löpande intervjuer så anställning kan komma att ske under annonseringstiden. Om det känns rätt för dig och oss kan tjänsten komma att övergå i en tillsvidareanställning.

Upplysningar
Bitr rektor Marika Eskdahl 036- 10 65
Lärarförbundet Sofia Holmer 036-10 65 73

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Lärare med inriktning fritidshem

Jönköpings kommun