skoljobb.se

Lärare med inriktning fritidshem

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-07

Ansök nu

Lärare med inriktning fritidshem

Oxhagsskolan

Arbetsplatsbeskrivning
Öxnehaga skolområde, skolorna med den bästa utsikten, är belägna uppe på höjderna i Huskvarna och består av Oxhagsskolan förskoleklass- åk 1 samt Öxnehagaskolan åk 2- åk 6 samt fem fritidshem. På vår enhet går det cirka 340 elever. Öxnehaga är ett mångkulturellt bostadsområde, där vi har ett nära samarbete med olika föreningar, organisationer och myndigheter. Hos oss är varje möte viktigt, varför vi är stolta över och måna om att bevara och berika vår mångfald. Vi arbetar efter våra ledord: Tillsammans starka!

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig att tillsamman med övriga lärare utveckla arbetet långsiktigt på vår utbildningsenhet. Vi söker därför ytterligare tre lärare med inriktning mot fritidshem till Oxhagsskolan. Tillsammans med ditt arbetslag planerar, genomför och utvärderar du verksamheten utifrån de styrdokument som finns. Våra tre fritidshem på Oxhagsskolan består av elever från förskoleklass samt åk 1. Uppdraget innebär att du är med och organiserar en verksamhet som ger elever verktyg och strategier i sitt sociala lärande, utvecklar en lärmiljö där eleverna upplever trygghet, utvecklar demokratiska former, kamratrelationer och en meningsfylld fritid. Du kommer också att ha skolsamverkan där du är ett stöd för eleverna tillsammans med övriga lärare i klassen. Utveckling/fortbildning kommer att pågå på olika sätt. Det kommer att bli en spännande utmaning. Vi har påbörjat en satsning inom den fritidspedagogiska verksamheten och den kommer att intensifieras inför kommande läsår, där vi ska utveckla samarbetsformer mellan våra olika personalkategorier.
Tillsammans med all personal på skolan ansvarar du för att ge barnen en lärande, meningsfull, utmanande och rolig vistelse i våra verksamheter.

Kompetenskrav
Vi vill att du är en legitimerad lärare med inriktning fritidshem.
Har du erfarenheter av att arbeta i ett mångkulturellt område är det meriterande.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Du hittar ansökan om registerutdraget här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Maria Vigren, biträdande rektor tel 036-102486
Rosemarie Segersson, rektor tel 036-102419
Martina Trofast, lärarförbundet tel 073-6753251

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Lärare med inriktning fritidshem

Jönköpings kommun