skoljobb.se

Arbetsplatsbeskrivning 
Dalviksskolan är en F - 6 skola med vackert naturnära läge på Dalvikshöjden. Våra ledmotiv är trygghet, kunskap och miljö. Vi är möjligheternas skola där vi ser till varje barns behov och förmåga. Här tar alla vuxna ett gemensamt ansvar för alla barn.

Arbetsuppgifter 
Tjänsten är placerad på en av våra fyra fritidshemsavdelningar på Dalviksskolan. Du kommer att arbeta med planering, genomförande och utveckling av fritidshemmets dagliga verksamhet, i samarbete med övriga lärare med inriktning fritidshem/fritidspedagoger. En del av arbetet består av skolsamverkan i en klass/årskurs och sker tillsammans med grundskolans lärare Som Lärare inriktning fritidshem hos oss deltar du aktivt i planeringen av verksamheten och vidareutvecklar den tillsammans med dina kollegor utifrån läroplanen.

Kompetenskrav 
Lärare inriktning fritidshem eller fritidspedagog med lärarlegitimation. 
Du är väl förtrogen med läroplanen, LGR 11. Som lärare i fritidshemmet stimulerar du elevers utveckling och lärande samt erbjuder dem en meningsfull fritid. Du ser det som en självklarhet att anpassa verksamheten utifrån elevernas olika förutsättningar. Du är en engagerad ledare och bemöter varje elev utifrån dennes behov. 
Grundläggande IT-kompetens är ett krav och det är viktigt att du ser det som ett naturligt verktyg i ditt arbete.

Övrigt 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar 
Per Johansson, Rektor 106164
Anders Josefsson biträdande rektor 107323
Maria Aspegren, Lärarförbundet 102763
Linda Seebergs, Lärarförbundet 106198

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Dalviks skolområde
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100%
Tillträdesdag    2018-08-01
Sista ansökningsdag    2018-06-30
Referensnr    18-60-0452

Lärare med inriktning fritidshem/fritidspedagog

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb