skoljobb.se

logga

Lärare med inriktning fritidshem till Grönkullaskolan

Företag Alvesta kommun
Regioner
Utgår

2023-05-01

Ansök nu

Lärare med inriktning fritidshem till Grönkullaskolan

Om arbetsplatsen

Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare — södra Sveriges mittpunkt — Integrerar lokalt boende med globala möjligheter. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val.
– Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas
– Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta beslutsvägar

I Alvesta kommunkoncern är vi ca 2000 medarbetare inom flera olika yrkeskategorier som varje dag arbetar med att göra skillnad för våra invånare. Vår gemensamma värdegrund är ”Tillsammans skapar vi en bättre vardag för våra invånare och oss medarbetare. Vi utvecklas genom goda möten och öppen dialog. Detta uppnår vi genom vår värdegrund som bygger på ”Delaktighet, Engagemang och Tillit”. Vårt fokus är att skapa den bästa möjliga kommunala servicen för dem vi är till för; invånare, företagare och besökare. Alvesta kommun arbetar utifrån en styrmodell som bygger på tillitsbaserad ledning och styrning med fokus på Agenda 2030.
Vill du vara med på vår spännande resa med siktet inställt på hållbar samhällsutveckling?

PÅ GRÖNKULLASKOLAN UTBILDAR VI ELEVER SOM…
…bemöter världen med förundran.
…berikar världen med sin påhittighet.
…bejakar världen med sin initiativförmåga.

Vill du ha ett av det viktigaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till lustfyllt lärande samtidigt som du blir en viktig lärare/handledare i vårt nya uppdrag som Övningsskola för lärare med inriktning fritidshem.

Arbetsuppgifter

I ditt nya uppdrag planerar, genomför och utvärderar du det pedagogiska arbetet utifrån fritidshemmets styrdokument och den enskilde elevens behov. Har du en ämnesbehörighet kan du också komma att undervisa i berört ämne.
Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för den pedagogiska verksamheten i skolans fritidshem.

I samverkan med Linneuniversitetet fungerar du som övningslärare för de studenter som läser på lärarprogrammet inriktning fritidspedagogik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med inriktning fritidshem.

Du ska ha ett stort intresse av att skapa positiva lärandemiljöer och en god undervisningskultur tillsammans med kollegorna i arbetslaget.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi värdesätter också att du har god samarbetsförmåga, är social och har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor.
Du ska vara strukturerad, tydlig och konsekvent med förmåga att ta egna initiativ med en stor portion av engagemang och flexibilitet.
Du ser det som självklart att skapa förutsättningar för alla elever så att de får en god utveckling i stimulerande miljö.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2023-05-01

Referensnummer: A1006955/8 - 9

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Eva-Lotta Sandell
Rektor
0472-153 60
eva.lotta.sandell@alvesta.se

Dela detta jobb

logga
Lärare med inriktning fritidshem till Grönkullaskolan

Alvesta kommun