skoljobb.se

Lärare med inriktning mot förskoleklass/fritidshem, Parkskolan

Företag Marks kommun
Regioner
Utgår

2019-05-03

Ansök nu

Lärare med inriktning mot förskoleklass/fritidshem, Parkskolan

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Parkskolan är en vacker F-2 skola med ca 180 elever.
Hos oss finns den lilla skolans möjligheter med engagerad behörig personal med stor samlad kompetens. Parkskolan kännetecknas av en trygg miljö där vi ser samsyn och samhörighet som viktiga faktorer. Detta leder till ökad arbetsglädje, motivation och hög måluppfyllelse. Värdegrundsarbetet är en central del av vår verksamhet med ledorden Trygghet Ansvar Respekt i centrum. Vi har en stabil personalgrupp som trivs med att arbeta tillsammans.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att tillsammans med en förskollärare ansvara för en av våra tre förskoleklasser, där du och dina kollegor samverkar för en bra dag för alla våra elever. Vi lägger stor vikt vid samarbete och kollegialt lärande tillsammans med pedagoger på fritidshemmet och med skolans lärare. För alla pedagoger är det viktigt att vi samverkar med elever och vårdnadshavare.
Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete med ett härligt gäng elever och personal. Är du intresserad av att vara medskapare av ett arbetslag där klimatet är tillåtande så att ni vågar vara nytänkande och kreativa är det här jobbet hos oss precis rätt för dig.

KVALIFIKATIONER
Leg. lärare med inriktning mot förskoleklass, alternativt leg. förskollärare.

ÖVRIGT
Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Lärare med inriktning mot förskoleklass/fritidshem, Parkskolan

Marks kommun