skoljobb.se

Arbetsplatsbeskrivning 
Öxnehaga skolområde, skolorna med den bästa utsikten, är belägna uppe på höjderna i Huskvarna och består av Oxhagsskolan förskoleklass- åk 1 samt Öxnehagaskolan åk 2- åk 6 samt fem fritidshem. På vår enhet går det ca 340 elever. Öxnehaga är ett mångkulturellt bostadsområde med ett bra samarbete mellan alla olika föreningar och organisationer som finns i vårt område.

Arbetsuppgifter 
Du kommer att arbeta på fritidshemmen på Oxhagsskolan och ingå i ett arbetslag som tillsammans planerar, genomför och utvärderar verksamheten utifrån de styrdokument som finns. Fritidshemmen består av elever från förskoleklass samt åk 1. Vi har fyra fritidshem på Oxhagsskolan. I arbetsuppgifterna ingår, utöver huvuduppdraget i fritidsverksamheten, också skolsamverkan mot åk 1 där du skall vara ett stöd för eleverna, tillsammans med de lärare som arbetar i klassen. Tillsammans med all personal på skolan ansvarar du för att ge barnen en lärande, meningsfull, utmanande och rolig vistelse i våra verksamheter.

Kompetenskrav 
Behörig lärare med inriktning fritidshem eller fritidspedagog med lärarlegitimation. Du ska vara väl insatt i och konkret använda skolans styrdokument i verksamheten. Du strävar efter att utveckla varje elevs förmågor kunskapsmässigt och socialt. Du har lätt för att skapa personliga relationer med eleverna och arbetar för en trygg lärandemiljö.

Upplysningar 
Rosemarie Segerson, rektor tel. 036-102419.
Martina Trofast, Lärarförbundet tel. 036-106667.

Välkommen med din ansökan!

Lärare med inriktning mot fritidshem

Regioner
Utgår

2018-06-24

Ansök nu

Dela detta jobb