skoljobb.se

Lärare med olika ämneskunskaper, Trojenborgsskolan

Företag Mjölby kommun
Regioner
Utgår

2019-05-03

Ansök nu

Lärare med olika ämneskunskaper, Trojenborgsskolan

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vi söker flera nya lärare till vår skola, vill du bli en av dem?

Trojenborgsskolan är en skola för årskurs 6-9, som ligger i Skänninge. Skolan har cirka 240 elever och personalstyrkan är på cirka 30 personer.
Till Skänninge finns det goda pendlingsmöjligheter med Östgötapendeln.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa beroende på din ämneskombination och önskemål i;
*Matematik & Naturorienterande ämnen
*Idrott- och Hälsa
*Hem- och konsumentkunskap
*Spanska
*Engelska
*Svenska
*Bild
*Teknik
Mentorskap kommer att ingå i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare för arbete i åk 6-9 i något eller några av ovanstående ämnen. Du ser elevernas olika nivåer och behov och kan rätta din undervisning efter detta samt är flexibel och har god initiativ- och samarbetsförmåga.

Du bör ha goda ämneskunskaper och är väl förtrogen med skolans styrdokument. Du vill arbeta i en kreativ och öppen atmosfär, har lätt att få kontakt med elever och att samarbeta med arbetslaget och ämneslagen.

Som person är du trygg och stabil och behåller lugnet i stressade situationer, du tar ansvar för dina uppgifter och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du arbetar bra med andra människor, du är lyhörd och har förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv.

Du vill stimulera eleverna till aktivt lärande i olika former. Du har god kontakt med eleverna och har förmåga att uppmuntra och utveckla elevernas färdigheter och kunskaper.

Vi erbjuder dig ett intressant arbete med stora möjligheter till kompentensutveckling. Det finns ett välutvecklat koncept med introduktionsperiod på upp till ett år med mentor för dig som är nyexaminerad och ett generöst friskvårdsbidrag!

Skolan deltar också i ett 3-årigt spännande utvecklingsarbete om Samverkan för Bästa Skola med hjälp av processledare från Skolverket.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare med olika ämneskunskaper, Trojenborgsskolan

Mjölby kommun