skoljobb.se

Lärare med specialpedagogisk kompetens till Hässelby Villastads skola

Regioner
Utgår

2018-06-30

Ansök nu

Lärare med specialpedagogisk kompetens till Hässelby Villastads skola

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Hässelby Villastads skola är en F-9 skola med 100 anställda och 900 elever. Vi är en stabil skola i ständig utveckling. Vi står för trygga och motiverade elever med fokus på struktur, studiero och lika värde. På skolan är vi organiserade i olika arbetslag där elevhälsoteamet ingår som ett av arbetslagen. Skolan är belägen i ett villaområde nära Mälaren med tillgång till stor idrottshall och en utomhusarena.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är utbildad lärare i svenska, SO och engelska. Om inte tre, så i två av ämnena. Du är en person med specialpedagogisk kompetens som vill arbeta med högstadieungdomar i en mindre grupp. Du och en kollega kommer att vara mentorer till dessa elever. Gruppen är studiemotiverad och ser att ni båda stöttar och hjälper var och en utifrån de individuella behov och kunskapsmål som varje elev har.

Du kommer att ingå i skolans Elevhälsoteam, som arbetar både hälsofrämjande och förebyggande ute i den pedagogiska verksamheten.

Du ger gärna handledning och konsultation till pedagogerna. Du medverkar i att upprätta, implementera och revidera handlingsplaner och samordna insatser av social karaktär kring eleverna. Den pedagogiska verksamheten och arbetet med skolans struktur och organisation kring elevhälsan, är något du har lätt för och gärna delar med dig av. Framförallt är du mycket van att samarbeta lösningsfokuserat. Om du har kunskap om kompensatoriska hjälpmedel är det en stor tillgång i ditt arbete. Vi strävar mot att bli en NPF-medveten skola, som anpassar sig efter varje individs behov för att ge möjlighet till målgång i sin kunskapsinhämtning.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    13 augusti 2018
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Hässelby Villastad
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/3336

Kontakt    
Åsa Killander, 0850841651
Publicerat    2018-05-15
Sista ansökningsdag    2018-06-30
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Lärare med specialpedagogisk kompetens till Hässelby Villastads skola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen