skoljobb.se

Lärare mellanstadie

Företag Region Gotland
Regioner
Utgår

2019-07-28

Ansök nu

Lärare mellanstadie

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Fårösund/Lärbro skolområde har ca 255 elever fördelat på 120 elever i Lärbro och 135 i Fårösund.
På skolan arbetar ca 40 medarbetare. Båda skolorna är nyrenoverade. Skolområdets ledning består av rektor och en biträdande rektor. Vi använder aktivt ny teknik för att skapa lust och utveckla undervisningen. Vi jobbar med entreprenörskap, Syo-projekt och Hälsofrämjande utveckling med bland annat puls. Vi är en partnerskola till Campus Gotland och jobbar man på skolan kan man kombinera forskning och arbete i verksamheten. Vi har det senaste året, med hjälp av utvecklingsarbetet PRIO, tagit fram en handbok för skolan.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en lärare som kan undervisa på mellanstadiet i framför allt svenska och NO-ämnen på Lärbro skola. Du ska komplettera lärarlaget runt mellanstadiet och undervisa i flera klasser.

Kvalifikationer:

Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i svenska och NO-ämnena på mellanstadiet. Har du andra kombinationer i din legitimation är du välkommen att söka. Har du jobbat som lärare men ännu inte har legitimation är du också välkommen att söka.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den inte behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår. 

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön. 

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/ 

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid. sysselsättningsgrad 40-80%
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2019-08-14
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-07-28

Arbetsgivarens referensnummer: A882642

Upplysningar lämnas av:

Olga Todorwska Johansson
Biträdande rektor
Telefon: 070-788 81 78

Jan Källström
Rektor
Telefon: 0498-20 43 71, 070-7888045

Dela detta jobb

Lärare mellanstadie

Region Gotland