skoljobb.se

Lärare mellanstadiet

Ansök nu

Lärare mellanstadiet

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant – och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld – och vi ser fram emot din ansökan.

EKEBYHOVSKOLAN är en F-6 skola som har ca 450 elever. I skolan finns även kommunens grundsärskola med ca 28 elever. All personal arbetar i arbetslag och med systematiskt kvalitetsarbete. Vi har en bra ålderspridning i personalen och en god stämning mellan såväl elever som mellan elever och personal. 
För att utveckla skolan arbetar vi bland annat med learning study, matematikutveckling, kollegialt lärande och gapanalyser. Ekebyhovskolan har en organisation som hela tiden utvecklas och kompetensutveckling är en viktig grund för det. Vi arbetar fortlöpande med att motivera eleverna för kunskapens betydelse och med att samtidigt ge dem en god arbetsmiljö under tiden. Våra honnörsord är: Kunskapsglädje, Trygghet och Stolthet. 
Skolan är belägen i ett naturskönt område på Ekerö med närhet till skog och natur. Vår närhet till centrala Ekerö möjliggör mycket goda förbindelser med såväl Bromma som Stockholm. Bra förbindelser till söder om Stockholm finns via vägfärja Ekerö-Slagsta.

Länk till Ekerö kommuns hemsida

Vi söker en vikarie till mellanstadiet

Då en av våra lärare är studier kommande läsår, söker vi en ersättare. Möjlighet till förlängning finns. 

Tjänsten är på vårt mellanstadium. Du kommer att ingå ett arbetslag, och även ha ett nära samarbete med lärarna i årskursen. Vi strävar efter ett tydligt klasslärarskap och all undervisning är i en och samma årskurs. 

Arbetsbeskrivning
I Ekerö kommun får lärare tid till barnen och undervisningen – idag är vi en av Sveriges främsta skolkommuner. Våra omgivningar är som gjorda för att knyta an till delar ur läroplanen med vår rika natur och kulturhistoria. För att ge eleverna de bästa förutsättningarna delar våra kommunala skolor kontinuerligt med sig av erfarenheter och lärdomar med varandra. Här ser vi på det kollegiala lärandet som en förutsättning för elevernas utveckling.

Kvalifikationer
För att du ska klara av uppdraget, ser vi gärna att du kan uppfylla följande kvalifikationer:
• Erfarenhet av att undervisa i matematik, SO och engelska
• Erfarenhet av att arbeta som mentor/klasslärare

Tillträde: 2019-08-12
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Visstid

Om Ekerö kommun

Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun – där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser. Precis som vi, är du serviceinriktad, professionell och gillar att bygga relationer med kollegor. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.

Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.

Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner
Henric Löf
Rektor
08-124 572 03

Martin Borgenby
Ombud lärarförbundet
08-124 577 79

Anita Hansson
Lärarnas Riksförbund
08-124 577 82

Du ansöker senast 2019-06-14 genom att klicka på knappen nedan.

Dela detta jobb

Lärare mellanstadiet

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen