skoljobb.se

Logo

Lärare mellanstadiet, Malmbäcks skola, Matematik och NO

Ansök nu

Lärare mellanstadiet, Malmbäcks skola, Matematik och NO

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun.
På Malmbäcks skola blir du en del av en mindre skola i ett större sammanhang. Här blir du utmanad och får möjlighet att växa både i din roll som lärare och som människa. Lärarna som arbetar på mellanstadiet på Malmbäcks skola är samtliga legitimerade och behöriga och arbetslaget har en väl fungerande arbetsorganisation. Skolans närområde med tillgänglig natur skapar goda förutsättningar att arbeta med praktiska inslag både inom matematiken och i de naturorienterande ämnena.

Arbetsuppgifter:

Du har tillsammans med dina kollegor på mellanstadiet ansvar för att planera, genomföra, följa upp och utveckla undervisningen i matematik och naturorienterande ämnen i åk 4-6. Ditt uppdrag är att stimulera alla elevers utveckling och lärande, ta tillvara på elevernas lust och nyfikenhet samt verka för en trygg och tillgänglig lärmiljö för alla elever. Du har stor vana av att samarbeta med kollegor och du ser det som en självklarhet att tillsammans erbjuda varje elev en kvalitativ och trygg skolmiljö.
Du kommer ingå i ett arbetslag med övriga lärare på mellanstadiet. Naturligtvis utgår du ifrån skolans styrdokument och de behov och intressen som eleverna visar. Förväntningar på dig som lärare är att du aktivt tillsammans med rektor, lärarkollegor och elevhälsans professioner planerar, följer upp och utvecklar utbildningen.

Kvalifikationer:

Malmbäcks skola växer och vi behöver utöka vår organisation genom att rekrytera fler lärare. Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i matematik och naturorienterande ämnen på mellanstadiet. Personlig lämplighet för tjänsten är viktig och detta innebär att du har en god samarbetsförmåga, är engagerad, flexibel och arbetar aktivt för att göra skolan tillgänglig för alla elever.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi erbjuder en introduktion och mentor för nyanställda.
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2022-01-16

Arbetsgivarens referensnummer: A1079780

Upplysningar lämnas av:

Frida Hallin
Rektor
Telefon: 0380-518457
E-post: frida.hallin@nassjo.se

Facklig(a) företrädare
Anette Pettersson
Lärarförbundet
E-post: anette.pettersson@ nassjo.se

Dela detta jobb

Logo
Lärare mellanstadiet, Malmbäcks skola, Matematik och NO

Nässjö kommun