skoljobb.se

Lärare modersmål Finska

Företag Marks kommun
Regioner
Utgår

2019-01-23

Ansök nu

Lärare modersmål Finska

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

ARBETSUPPGIFTER
Modersmålsundervisning i Finska på grundskole- och gymnasienivå.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarexamen och lärarlegitimation för grundskola och/eller gymnasieskola. Du som väntar på din legitimation eller är obehörig med annan kvalifikation är också välkommen att söka.
B-körkort erfordras

ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Lärare modersmål Finska

Marks kommun