skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Farsta grundskola Adolf Fredriks musikklasser är en centralt belägen skola vid Farsta Centrum. Skolan har elever från området åk F-9, tillresande elever i musikklass åk 4-9 och är en av Stockholm Stads mest växande enheter med ca 950 elever och 120 personal. Vi arbetar aktivt med Internationella frågor och externa kontakter. Skolan är även HBTQ-certifierad.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är utbildad lärare mot fritidshemmet och som är trygg i sin yrkesroll. Som pedagog i arbetslag, klass och för enskilda elever så bidrar du till att vardagen i skolan och på fritidshemmet fungerar väl. Inom uppdraget ingår även att arbeta förebyggande och nära elever som har olika typer av stödbehov. Att, tillsammans med kollegor och elever, skapa strategier som hjälper eleven att nå sin fulla potential både kunskapsmässigt och socialt. Kommunikation med vårdnadshavare är en viktig del i uppdraget och där ser vi att din erfarenhet av tidigare arbete inom skolan har gett dig bra verktyg för kommunikation. Du kommer ha ett nära samarbete med klasslärare samt elevhälsan och kollegor inom fritidsverksamheten, vilket betyder att du behöver vara en lagspelare som vill bidra till vår skolas utveckling.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad lärare mot fritidshemmet. av arbetsgivaren. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna. Som person är du engagerad, flexibel och ansvarstagande. Ditt elevfokus är tydligt och du har en positiv attityd till ditt arbete och ditt arbetslag såväl som till hela fritidshemmet. Du samarbetar med barn, kollegor och föräldrar på ett lyhört och smidigt sätt och lyssnar, kommunicerar samt hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt. Du handlar i enlighet med fattade beslut, läroplanen, mål, policys och riktlinjer. Du är lugn, stabil och har förmågan att fokusera på rätt saker. Viktigt är att du har bred erfarenhet av specialpedagogiska insatser och har arbetat med elever som har olika typer av stödbehov. 

Du är legitimerad lärare mot fritidshemmet.
 

Övrigt

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt ök
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/210
Kontakt
  • Johanna Jozic, 0850834237
Publicerat 2019-01-13
Sista ansökningsdag 2019-01-27
Legitimationskrav Lärare
Utbildningskrav Högskola/universitet

Lärare mot fritidshem

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-27

Ansök nu

Dela detta jobb