skoljobb.se

Lärare mot fritidshem

Ansök nu

Lärare mot fritidshem

Sollentuna kommun

Arbetsbeskrivning

Vi söker 2 behöriga Lärare mot fritidshem till Töjnaskola. Ert huvuduppdrag är stimulera elevernas utveckling och lärande samt att erbjuda eleverna en meningsfull fritid med utgångspunkt i elevernas behov, intressen och erfarenheter. Tillsammans med era arbetslag ansvarar ni för att eleverna erbjuds en variation av arbetssätt, uttrycksformer och lärmiljöer som integrerar omsorg och lärande.

Ni arbetar för att främja elevernas sociala utveckling och arbetar samtidigt praktiskt för att eleverna ska nå kunskapsmålen i läroplanen. I ert uppdrag ingår att skapa god kontakt med elever och vårdnadshavare i det dagliga arbetet samt att verka för god samverkan mellan fritidshem och skola.

Kvalifikationer

Erfarnenhet av pedagogoskt arbete med barn är mediterande.

Lärarlegitmation- Lärare i fritidshem eller fritidspedagog är ett krav.

Kunskap om NPF är mediterade.

Förmågor och färdigheter

Personlig mognad
Initiativtagande
Självgående
Flexibel
Samarbetsförmåga
Relationsskapande
Lojal
Ledarskap
Tydlig
Kvalitetsmedveten
Kreativ

Vi erbjuder

Töjnaskolan är läsåret 2019/2020 är vi en F-7 skola, i utveckling, då vi i nuläget utökar vår verksamhet till att bli en F-9 skola. På skolan går cirka 580 elever. I vår skola finns det bra undervisningssalar med tillhörande grupprum, trevlig omgivning och en stark framtidstro. Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande miljö tillsammans med våra andra skickliga lärare och medarbetare.

 

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!

Dela detta jobb

Lärare mot fritidshem

Sollentuna kommun