skoljobb.se

Lärare mot fritidshem/ Fritidspedagog

Regioner
Utgår

2019-11-27

Ansök nu

Lärare mot fritidshem/ Fritidspedagog

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant – och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld – och vi ser fram emot din ansökan.


EKEBYHOVSKOLAN är en F-6 skola som har ca 450 elever. I skolan finns även kommunens grundsärskola med ca 28 elever. All personal arbetar i arbetslag och med systematiskt kvalitetsarbete. Vi har en bra ålderspridning i personalen och en god stämning mellan såväl elever som mellan elever och personal.
För att utveckla skolan arbetar vi bland annat med learning study, matematikutveckling, kollegialt lärande och gapanalyser. Ekebyhovskolan har en organisation som hela tiden utvecklas och kompetensutveckling är en viktig grund för det. Vi arbetar fortlöpande med att motivera eleverna för kunskapens betydelse och med att samtidigt ge dem en god arbetsmiljö under tiden. Våra honnörsord är: Kunskapsglädje, Trygghet och Stolthet.
Skolan är belägen i ett naturskönt område på Ekerö med närhet till skog och natur. Vår närhet till centrala Ekerö möjliggör mycket goda förbindelser med såväl Bromma som Stockholm. Bra förbindelser till söder om Stockholm finns via vägfärja Ekerö-Slagsta.

Länk till Ekerö kommuns hemsida

Arbetsbeskrivning

I Ekerö kommun får lärare tid till barnen och undervisningen – idag är vi en av Sveriges främsta skolkommuner. Våra omgivningar är som gjorda för att knyta an till delar ur läroplanen med vår rika natur och kulturhistoria. För att ge eleverna de bästa förutsättningarna delar våra kommunala skolor kontinuerligt med sig av erfarenheter och lärdomar med varandra. Här ser vi på det kollegiala lärandet som en förutsättning för elevernas utveckling.

Vi ser också att du är väl förtrogen med de styrdokument som fritidsverksamheten och skolan styrs av. Att du har erfarenhet av att arbeta med barn med speciella behov är ett stort plus. Vi arbetar med CPS (Collaborative and Proactive Soluations) som en metod att få våra elever delaktiga i sitt lärande och i sin skola.

Vi ser att du har ett driv och engagemang att få alla elever att lyckas och att utveckla fritidsverksamheten i tiden. Där IKT och rörelse är en viktig del i utvecklingen. besitter du kunskaper i dessa områden är det ett plus.

Kvalifikationer

För att klara av uppdraget ska du:

  • Ha en pedagogisk utbildning
  • Erfarenhet av att ha arbetat med barn och ungdomar
  • Se möjligheter för utveckling
  • Vara flexibel för förändringar
  • Vara en lagspelare

Vi ser gärna att du också uppfyller följande kvalifikationer:

  • Lätt för att utrycka dig i skrift och tal 


Tillträde: 2020-01-08
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare

Länk till lediga jobb i Ekerö kommun

Om Ekerö kommun


Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun – där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser. Precis som vi, är du serviceinriktad, professionell och gillar att bygga relationer med kollegor. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.


Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.


För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.


Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
 

Kontaktpersoner

Karin Hedh

Biträdande rektor

08-12457650

 

Martin Borgenby

Ombud Lärarförbundet

08-124 577 79

 

Du ansöker senast 2019-11-27.

Dela detta jobb

Lärare mot fritidshem/ Fritidspedagog

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen