skoljobb.se

Lärare mot fritidshem/fritidspedagog

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-06-21

Ansök nu

Lärare mot fritidshem/fritidspedagog

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Vill du arbeta på en trivsam och liten grundskola i södra Farsta med ca 220 elever från förskoleklass till årskurs 6. Vi har fått möjlighet att anställa ytterligare en duktig pedagog till vårt fina fritidshem. 
Fagersjöskolan ligger naturskönt med utsikt över sjön Magelungen och är en fantastisk skola att arbeta på. Här möts du av glädje och stolthet, både från barn och vuxna. Alla som arbetar här har ett stort engagemang för att skapa den bästa skolan för våra elever och det är en härlig stämning i kollegiet. Eleverna kommer främst från närområdet, men vi har även elever som reser lite längre för att komma till oss. Skola och fritidshemsverksamhet arbetar tillsammans utifrån skollag, läroplan, forskning och beprövad erfarenhet. Personalen är organiserad i arbetslag som träffas varje vecka.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är behörig lärare med inriktning fritidshem eller är fritidspedagog. Du ska vara en tydlig, trygg och inspirerande ledare och alltid ha elevens utveckling i fokus.. Vi söker en person med glädje, engagemang och kreativitet. Du ska, tillsammans med dina kollegor, ta ansvar för och kunna organisera verksamheten på ett flexibelt vis utifrån elevernas förutsättningar och behov. Tillsammans skapar ni en god lär-och arbetsmiljö som främjar lärande och arbetsglädje för såväl elever som personal Du ska ta ansvar för och kunna organisera verksamheten för våra elever under hela skoldagen. Du ska vara väl förtrogen med LGR-11 och skolans övriga styrdokument. Du kommer att arbeta i ett arbetslag. I arbetslaget planeras samverkan under skoltid, som även kopplas ihop med planeringen av fritidsverksamheten på eftermiddagen. Utgångspunkten är att skapa ett sammanhang över elevernas hela dag i skolan. I arbetslaget arbetar vi flexibelt och utvecklande utifrån elevernas behov och personalens kompetens för att ge eleverna den bästa undervisningen. God samarbets- och initiativförmåga är viktiga egenskaper i vårt uppdrag. Du har stora möjligheter att, tillsammans med övrig personal, påverka planeringen av hur arbetet ska läggas upp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%

Ort    Farsta
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/4118

Kontakt    
Helena Iversen, 0850847440
Sista ansökningsdag    2018-06-21
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Lärare mot fritidshem/fritidspedagog

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen