skoljobb.se

Lärare mot fritidshem/fritidspedagog

Regioner
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

Lärare mot fritidshem/fritidspedagog

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt”. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Skälby för- och grundskola är en kommunal grundskola F – 5 med sammanlagt knappt 500 elever samt 120 förskolebarn belägen i södra delen av Järfälla kommun. Skolan kännetecknas av en positiv och trygg miljö med engagerad personal samt med god måluppfyllelse bland våra elever. Vi arbetar aktivt för att ha en skola och fritidshem där både elever och pedagoger trivs och känner sig trygga. Vi hjälps alla åt att skapa goda förutsättningar för våra elevers lärande i en stimulerande arbetsmiljö.

Vi kan erbjuda en väldigt trivsam arbetsplats med mycket goda utvecklingsmöjligheter och där vi månar och tar hand om varandra på bästa sätt. Viktigt för oss är att det råder en god balans mellan arbete och privatliv för alla medarbetare. Som anställd hos oss har du möjlighet till pedagogisk lunch samt ett årligt friskvårdsbidrag om 1500 kr.

På enheten arbetar vi efter vår gemensamma 100 % - vision: Alla barn/elever ges förutsättningar att vara trygga och bli bemötta med omsorg och respekt. Alla elever ges förutsättningar att nå minst godtagbara kunskaper i varje ämne och årskurs samt förstår och tar ansvar över det egna lärandet.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en medarbetare som vill arbeta på vårt fritidshem. Du behöver vara flexibel, samarbeta både inom arbetslaget, mellan arbetslag och med lärare. Tillsammans med dina kollegor kommer du att:
• Planera, genomföra och utvärdera verksamheten
• Bidra till fortsatt utveckling av vår verksamhet genom kollegialt samarbete i alla fritidshem och ett systematiskt kvalitets arbete.
• Tillsammans med lärare i ditt arbetslag bidra med dina kompetenser under schemalagd tid för att nå gemensamt uppsatta mål
• Aktivt arbeta med pedagogiska planeringar för fritidshemmen/fritidsklubben med tydliga kopplingar till aktuell läroplan kring de aktiviteter som genomförs
• Ha en regelbunden och tydlig kommunikation med vårdnadshavare i både muntlig och skriftlig form
• Planera och genomföra rastaktiviteter
• Arbeta för att främja elevernas lek

KVALIFIKATIONER
Vi lägger stor vikt till den personliga förmågan och lämplighet, därför söker vi någon som är utbildad lärare mot fritidshem, fritidspedagog eller fritidsledare.

Ingen erfarenhet krävs men är meriterande.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare mot fritidshem/fritidspedagog

Järfälla kommun