skoljobb.se

Lärare mot grundsärskolan

Regioner
Utgår

2022-06-28

Ansök nu

Lärare mot grundsärskolan

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Rödabergsskolan är en F-9 skola utöver det vanliga! Läsåret 21/22 startade vi en grundsärskola f - 3 som nu växer.

Skolan har ett gott rykte och en lugn miljö med en härlig mix av nationaliteter där olikheter är norm och positivt laddat. Våra 780 studiemotiverade elever når mycket goda resultat och vår personal är erfaren och engagerad. 

Skolan ligger i Vasastan med närhet till Hagaparken. På Rödabergsskolan har vi ett skolutvecklande förhållningssätt och vi jobbar målstyrt och processinriktat. Ta chansen att arbeta på en arbetsplats som växer och bidra till vår utveckling, till vår gemensamma framtid!

 

Arbetsbeskrivning

Vår skola växer! Till läsåret 2021-2022 startade Rödabergsskolan grundsärskola och  nu söker vi en lärare med stor erfarenhet av arbete i grundsärskola. Meriterande är om du även har är speciallärare/specialpedagog med inriktning mot intellektuell funktionsnedsättning.  Du har huvudansvaret för undervisningen, arbetsledning av elevassistenter/barnskötare, kontakter med vårdnadshavare och övriga aktörer. Tillsammans med kollegor och med stöd av skolledning har du ett ansvar för helheten i verksamheten. 

Du har vilja och förmåga att utveckla användandet av digitala läro- och hjälpmedel, tydliggörande pedagogik och teckenkommunikation. Du har även vilja och förmåga att bidra till vårt arbete kring tillgänglig lärmiljö avseende social - pedagogisk- och fysisk lärmiljö. 

Du är engagerad, initiativrik, positiv och har en god samarbetsförmåga. I ditt arbete är du tydlig och strukturerad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Intervjuer kommer ske löpande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Lärare mot grundsärskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen