skoljobb.se

Lärare musik

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-16

Ansök nu

Lärare musik

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Romaskolan är en skola med ca 350 elever där även Vänge skola ingår med sina ca 55 elever. 
Skolan ligger dryga milen från Visby med bra kommunikationer.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha musik i år 13 på Romaskolan och 16 i Vänge skola. Musiken på Romaskolan är på onsdagar och i Vänge varannan fredag under vårterminen 2019. Din närmaste kollega är musiklärare för år 49.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har erfarenhet av musikundervisning gärna i de lägre åldrarna. Tydlighet och struktur är önskvärt. 
Vi ser även andra sökanden.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

  • Viktoria Norberg
    Rektor
    0498-204102
  • Robert Edfeldt
    Bitr. rektor
    0498-204129

Dela detta jobb

Lärare musik

Region Gotland