skoljobb.se

logga

Lärare musik åk 4-9 till Järnåkraskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-07-16

Ansök nu

Lärare musik åk 4-9 till Järnåkraskolan

Barn- och skolförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

 

Om oss

Järnåkraskolan är en centralt belägen kommunal grundskola för årskurs 4–9, med cirka 550 elever. De lägre årskurserna är tvåparallelliga och i årskurserna 7-9 är skolan fyrparallelig.

Vi är cirka 45 medarbetare som arbetar tillsammans och nära eleverna för att skapa tillgängliga och trygga lärmiljöer. Vi är måna om att skapa goda relationer med varandra och med våra elever. I vårt utvecklingsarbete fokuserar vi på tillgängliga lärmiljöer och ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt.

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår att bedriva undervisning i musik för åk 4-9 samt andra till en lärartjänst hörande uppgifter. Tjänsten innebär att du planerar, genomför och utvärderar undervisningen i linje med läroplanens intentioner. Du planerar verksamheten på ett målorienterat sätt och följer upp, bedömer och dokumenterar elevernas kunskapsutveckling. Vi förutsätter att du ser eleverna i ett helhetsperspektiv och att du har ett positivt förhållningssätt gentemot elever, föräldrar och kollegor. Din positiva grundsyn på elevers olika förmågor gör att du är lyhörd för och intresserad av deras tankar och intressen och använder detta som utgångspunkt i undervisningen. En viktig del i arbetet är också att uppmärksamma utvecklingsbehov och vara drivande i utvecklingen mot våra gemensamma mål.

Du kommer att ha ett nära samarbete med en musiklärarkollega och tillsammans med erfarna kollegor vara klassföreståndare i åk 5.


Vi söker dig som

Vi söker dig som har lärarexamen och är ämnesbehörig inom musik. Erfarenhet av yrket är meriterande. För oss är det viktigt att du:

- kan bygga goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare.

- kan skapa goda lärmiljöer som möter elevers och gruppers olika behov.

- är en tydlig och strukturerad ledare i klassrummet.

- kan använda dator och andra tekniska hjälpmedel i ditt dagliga arbete och i undervisningen.

- har god förmåga att dokumentera elevernas lärande.


Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

 

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Lön: Fast lön. Ange gärna löneanspråk i ansökan.

Tillträde: 2022-08-09

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-06-16

Referensnummer

2022/815

Kontaktperson(er)

  • Per-Magnus Alfred Persson, rektor, 046-3597201

  • Mikael Walles, 046-3597204

Facklig(a) företrädare

  • Lars Vesterlund, Lärarförbundet, lars.vesterlund@lund.se
  • Olof Borg, Lärarförbundet, olof.borg@lund.se

Dela detta jobb

logga
Lärare musik åk 4-9 till Järnåkraskolan

Skoljobb i barn- och skolförvaltningen