skoljobb.se

Lärare No åk 7-9

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Vår fina skola växer så det knakar. Vi utbildar cirka 700 elever från förskoleklass till årskurs 9. Vi har även en introduktionsgrupp som arbetar intensivt med nybörjarsvenska i årskurs 7-9. Vi har en liten grundsärskola som samarbetar med grundskolan. Vi har många roliga arbetssätt på gång inom t.ex. IKT och idrott och hälsa, vår satsning ”Hjärnarörelse” är vi speciellt stolta över, läs mer om det på vår hemsida www.backahagensskola.stockholm.se . Vi utvecklar just nu fritidshemmens verksamhet genom samarbete med lärarna och sätta barnets hela dag i fokus. Vi har åldershomogena fritidshem. Vi har gjort en extra satsning inom matematik via mattelyftet och fått fler behöriga matematiklärare. Vår språkpolicy, pedagogiska planeringar i alla verksamheter och vår Bäckalektion genomsyrar alla ämnen och elevgrupper. Skolan har för närvarande 6 förstelärare inom sv/sva matematik, betyg/bedömning och IKT. Vi har ett inkluderande förhållningssätt och hoppas att du, liksom oss, har höga förväntningar på vår skola, våra elever och på samtliga arbetskamrater. Vi vill att du delar vår värdegrund Trygghet, Kunskap och Framtidstro. Tillsammans med våra elever och deras föräldrar är vi Vår Skola. Skolan kommer inom några år få en ny matsal samt tillhörande kök och det planeras likaså för en renovering av samtliga lokaler. Vi brinner för undervisning och lärande och arbetar ständigt för att förbättra oss genom att mäta, analysera och åtgärda. Vi ser framemot att du söker tjänst hos oss.

Arbetsbeskrivning
Undervisning i fysik, kemi, biologi och teknik i åk 7 och 9. Vara mentor och tillhöra åk 7s arbetslag.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad lärare och behörig i ovanstående ämne.

Vi önskar att du har erfarenhet att arbeta språkutvecklande och har vana att göra individuella anpassningar i din undervisning.

Övrigt
Det finns möjlighet att tjänsten för behörig lärare blir en tillsvidareanställning.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2018-08-08
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100

Ort    Stockholm
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/4475

Kontakt    
Monica Söderberg , 0761290299

Facklig företrädare    
Angela Rivera Godoy, 0850820418
David Gustafsson, 0850820428

Sista ansökningsdag    2018-08-27
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Lärare No åk 7-9

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen