skoljobb.se

Lärare No åk 7-9 Edsbergsskolan Sollentuna kommun

Regioner
Utgår

2021-08-05

Ansök nu

Lärare No åk 7-9 Edsbergsskolan Sollentuna kommun

Arbetsbeskrivning

Lärare åk 7-9 No dvs kemi fysik och biologi, Edsbergsskolan, Sollentuna kommun

Nu söker vi dig, en engagerad och kompetent No-lärare som vill vara en del av ett mycket engagerat kollegium, på en skola som är fantastisk!

Sollentuna kommun är en av landets bästa skolkommuner. Våra elever når mycket goda resultat och vi arbetar målmedvetet med att utveckla skolan. Vi har en utbildningsstrategi som säger att alla elever ska ha godkänt i alla ämnen, att Sollentuna ska ha landets högsta meritvärden och att alla elever ska känna sig trygga i skolan. Vägen dit, till Sveriges bästa skola, kallar vi för Skolresan.

Vi på Edsbergsskolan söker medarbetare med hög positiv förväntan på eleverna, ett tydligt ledarskap i klassrummet och en vilja och förmåga och vilja att bygga relation med eleverna och möta var och en där de är. Nu söker vi en legitimerad lärare i No, biologi, kemi och fysik.

Du kommer att vara mentor i åk 9 tillsammans med en medmentor som verkligen tar ansvar.

Edsbergsskolan är en 7-9 skola med grundsärskola och förberedelseklass. Vi har ca 450 elever och drygt 70 medarbetare fördelade på fyra arbetslag.

Skolan har spetsutbildning i matematik.

Skolan ligger “mitt i byn” i Edsberg med goda kommunikationer, men ändå nära till kultur och natur. Vi har eget kök som serverar vällagad mat med ett rikt salladsbord där du har möjlighet att äta lunch dagligen. Lokalerna är fina och vi ser fram emot att hela skolgården ska anläggas.

Vi har välutrustade ämnesanpassade No-salar och även en tekniksal i nära anslutning till vår trä- och metallslöjdssal.

I Sollentuna kommun arbetar lärare och elever med Googles plattform, bland annat består av Google Drive vilket möjliggör ett organiserat digitalt lärande mellan elever och kollegor. Alla lärare och elever har tillgång till en egen dator. Kommunikationen med elev och vårdnadshavare sker via Infomentor och Google Classroom.

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i No, biologi, kemi och fysik. Vi tror att du är en kompetent och engagerad lärare med stor förmåga att möta varje elev på bästa sätt. Du är en trygg vuxen och din undervisning är kreativ och stimulerande, samtidigt som den vilar på forskning och beprövade metoder. Du är en tydlig ledare, har höga förväntningar på dina elever och har lätt för att skapa goda relationer. Du ska kunna ta initiativ och utveckla arbetssätt tillsammans med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Tjänsten i årets tjänstefördelning är No i tre klasser åk9 och en klass åk8 samt mentorskap i åk9. Du är knuten till ett arbetslag och har ett arbetsrum tillsammans med dina ämneskollegor nära undervisningssalarna i No-ämnen. Laborationer i No är i halvklass och undervisningen i NO fördelad på 3 lektioner för eleverna dvs 45 min+45min i helklass och 65 min laboration i halvklass. Ämnena blockläses.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 

Legitimation uppvisas vid eventuell intervju.
Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan snarast.

För frågor om tjänsten kontakta biträdande rektor Marie Petersson, 073-915 20 33, sfw459@edu.sollentuna.se

Välkommen med din ansökan!

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Dela detta jobb

Lärare No åk 7-9 Edsbergsskolan Sollentuna kommun

Sollentuna kommun