skoljobb.se

Lärare NO årskurs 4-6

Ansök nu

Lärare NO årskurs 4-6

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

S:t Hansskolan är belägen i Visby innerstad och Norrbackaskolan är belägen i norra Visby. Tillsammans med vår tredje skola, Polhemskolan, bildar de ett skolområde bestående av tre F-6 skolor. Skolområdet har snart 500 elever och flertalet elever är inskrivna i våra fritidshem. Skolorna har nära tillgång till de sevärdheter som finns i Visby men också Visbys medeltida stadskärna. Naturen finns på nära avstånd genom havet, gravarna runt ringmuren samt kuststräckan norrut.

Välkommen att bli en av oss!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta och undervisa på S:t Hansskolans mellanstadium. Där kommer du att undervisa i skolans tre mellanstadieklasser utifrån din ämnesbehörighet. Ditt arbete kommer innefatta såväl helklassundervisning som undervisning i mindre grupper, utifrån de behov vi ser. Du kommer att ha ett dagligt samarbete med lärare och fritidshemspersonal på hela mellanstadiet samt kontakt med vårdnadshavare och elevhälsoteam vid behov.
I uppdraget ingår delat mentorskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad NO-lärare och det är meriterande om du även har legitimation i fler ämnen som till exempel i engelska. Du är en tydlig pedagog som har erfarenhet av undervisning och av att vara mentor på mellanstadiet.

Vi ser att du som person är ansvarstagande, lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar samt förmåga att entusiasmera och engagera dina elever. Du är intresserad av att samarbeta och delta aktivt i arbetslag och har självfallet ett bra förhållningssätt i alla möten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning
Arbetsplats
S:t Hansskolan, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid, Sysselsättningsgrad 75-100%, utifrån sökandes önskemål
Tillträdesbeskrivning
Tillträde 2020-08-12
Antal tjänster
1
Kontakt
Henrik Hammarskjöld
Rektor
0498-268494
Cecilia Magnusson
Biträdande rektor
0498-269489
Ansökan
Arbetsgivarens referensnummer
A959162
Sista ansökningsdatum
2020-07-12
 

Dela detta jobb

Lärare NO årskurs 4-6

Region Gotland