skoljobb.se

Lärare NO och spanska till Kvarnbyskolan, Rinkeby

Ansök nu

Lärare NO och spanska till Kvarnbyskolan, Rinkeby

 

Arbetsplatsbeskrivning

Kvarnbyskolan är en F-6 skola med cirka 360 elever belägen i Rinkeby vid Järvafältets grönområde. Skolan är mångkulturell och vi arbetar mycket med språkutveckling oavsett skolämne och målet är att utveckla en god svenska för alla våra elever. Vi har stort fokus på att våra elever ska nå grundskolans mål - att våra elever har god måluppfyllelse är viktigt för oss. Vårt fokus är också en trygg och god lärmiljö och med många kulturupplevelser för alla elever.

Arbetsbeskrivning

Mellanstadiet på Kvarnbyskolan är två-parallelligt. Möjlighet att skapa mindre sammanhang för eleverna finns inom arbetslaget. Till arbetslaget hör speciallärare och specialpedagog. På skolan har vi ett välfungerande elevhälsoteam som leds av rektor. En biträdande rektor är ansvarig skolledare för det vardagliga arbetet. Vi söker dig som är intresserad av lärarjobbet, av barn och unga och deras lärande och utveckling. Vi ser också att du är kunnig och nyfiken på andraspråksinlärning och språkutvecklande arbetssätt. I alla ämnen och under hela skoldagen råder ett fokus på språket och det kräver medvetna pedagoger. Att se goda relationer som en förutsättning för ett gott lärande ser vi som självklart.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet av eller har behörighet inom SVA. Det är meriterande om du har digital kompetens eftersom vi infört 1-1 på mellanstadiet med datorer. 

Övrigt

Dela detta jobb

Lärare NO och spanska till Kvarnbyskolan, Rinkeby

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen