skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Bromma gymnasium är en av Stockholms största gymnasieskolor. Skolan erbjuder språkintroduktion och fyra högskoleförberedande program: Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Teknikprogrammet. Bromma gymnasium är sedan länge en attraktiv skola för både elever och personal.  Våra elever utvecklas genom utmanande och varierade arbetsformer. Genom skolans fokusområden; entreprenörskap, hälsa och globalisering, lämnar eleverna skolan väl förberedda för kommande studie- och yrkesliv.

Arbetsbeskrivning
Lärare i NO och teknik sökes. Tjänsten är för närvarande placerad på vår språkintroduktion, och innefattar undervisning på gundskolenivå. Innehållet i tjänsten kan variera mellan olika år. Vårt språkintroduktionsprogram om fattar 4 grupper om 22 elever i varje. 

Tjänsten omfattar alla arbetsuppgifter som ingår i lärares uppdrag. Undervisning, mentorskap, samplanering med arbetslag och ämneslag, kompetensutveckling och ev. övriga tilldelade uppdrag. 

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare gärna med behörighet även för gymnasieskola i ett eller flera ämnen.

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för annan lärare i Stockholms stad.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-09
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %
Referensnummer    2019/3138
Kontakt    
Lennart Kågestam, 0850833006

Lärare NO och teknik vid vår språkintroduktion

Ansök nu

Dela detta jobb